• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Mustela Facial Cleansing Cloths 2x25 Adet - Mustela
Mustela Facial Cleansing Cloths 2x25 Adet - Mustela

Mustela Facial Cleansing Cloths 2x25 Adet (ECZ00425)

0,00
Fiyat : 145,80 TL(KDV Dahil)
Barkod : 9900000045286
145,80 TL 'den başlayan taksitlerle

Mustela Facial Cleansing Cloths- Yüz Temizleme Mendili 2X 25 Adet

Bebek ve çocuklar için özel olarak geliştirilmiş cildi nemlendirici ve yumuşatıcı yüz temizleme mendili.

Mustela Facial Cleansing Cloths %98 doğal kökenli bileşimi ile bebeğinizin cildini nazikçe temizler ve nemlendirir. Bebeğinizin cildini kullandığının andan itibaren korumaya ve beslemeye başlar. Doğumdan itibaren bebeğinizin hassas cildi için güvenle kullanabilirsiniz. Bebeğinizin cildinde temiz ve taze bir his bırakır. Göz yakmayan formülü ile bebeğinizin göz çevresi ve dudak temizliği için uygundur. Mustela Facial Cleansing Cloths yüz temizleme mendili ciltteki kirleri yok eder, bebeğinizin cilt bariyerini korur ve cildin kök hücre rezervini korumaya yardımcı olur. Alkol ve sabun içermez. Ergonomik ambalajı ile her zaman yanında bulundurabilirsiniz.

Kullanım Şekli:

Kutu içerisinden bir adet ıslak mendil alın ve bebeğinizin tüm yüzünü nazikçe temizleyin. Durulama gerektirmez. Mendillerin nemli ve yumuşak kalmasını sağlamak için paketinizi kapatmayı unutmayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA WATER, GLYCERİN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALLANTION TARTARIC ACID, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, ALOE BARBADENSİS LEAF JUICE POWDER, PROPYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM FRAGRANCE.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR