• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 Nemlendirici Krem 40 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 Nemlendirici Krem 40 ml - Bioderma

Bioderma Hydrabio Perfecteur Spf30 Nemlendirici Krem 40 ml (ECZ00286)

0,00
Fiyat : 719,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401329447977
719,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Kuru, çok kuru ve nemsiz ciltler için nemlendirici, cilde ışıltı veren ve UV ışınlarına karşı koruma sağlayan bakım kremi.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30, 40 ml

Kuru, çok kuru ve nemsiz ciltler için nemlendirici, cilde ışıltı veren ve UV ışınlarına karşı koruma sağlayan bakım kremi.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30, kuru, çok kuru ve nemsiz ciltler için gün içerisinde maruz kalınan çevresel faktörler nedeniyle nemsiz kalan ciltte oluşan ince çizgileri ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı bakım kremidir. İçeriğinde yer alan Aquagenium patenti ile cildin doğal nemlendireme sürecini yeniden harekete geçirerek ciltteki su dolaşımını artırmaya yardımcı olur, Hyalüronik Asit ve E Vitamini ile cildi derinlemesine nemlendirir, kaybettiği ışıltısına yeniden kavuşturur ve ince çizgilerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur. İçerdiği yatıştırıcı aktif bileşenler ile cildin doğal ışıltısına yeniden kavuşmasına ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçerdiği SPF30 ile de cildinizi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu erken cilt yaşlanmasına karşı bakım sağlar. Makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz.

Kullanım Önerisi:

Sabahları Hydrabio H2O ya da Hydrabio Tonique ile temizlediğiniz yüz ve boyun bölgenize hafif masaj eşliğinde uygulayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru, çok kuru ve nemsiz ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, CYCLOPENTASİLOXANE, DİMETHİCONE, DİPROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, CETYL ALCOHOL, POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE, NİACİNAMİDE, PHENYLBENZİMİDAZOLE SULFONİC ACİD, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ARACHİDYL ALCOHOL, HDİ/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ARGİNİNE, CYCLOHEXASİLOXANE, BEHENYL ALCOHOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, MİCA (Cİ 77019), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHİDYL GLUCOSİDE, TİTANİUM DİOXİDE (Cİ 77891), DİSODİUM EDTA, PEG-8 LAURATE, SALİCYLİC ACİD, MANNİTOL, XYLİTOL, HEXYLDECANOL, SODİUM HYDROXİDE, RHAMNOSE, POLYSORBATE 60, SORBİTAN İSOSTEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSİCA CAMPESTRİS (RAPESEED) STEROLS, RED 33 (Cİ 17200), TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR