• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm  Akn Mat Spf 30 Krem 40ml - Bioderma
Bioderma Photoderm  Akn Mat Spf 30 Krem 40ml - Bioderma
Bioderma Photoderm  Akn Mat Spf 30 Krem 40ml - Bioderma
Bioderma Photoderm  Akn Mat Spf 30 Krem 40ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Akn Mat Spf 30 Krem 40ml (ECZ00374)

0,00
Fiyat : 739,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129803691
739,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF30, 40 ml

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için uzun süre matlaştırıcı etkiye sahip güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF30, karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için matlaştırıcı etkili yüksek güneş koruyucudur. İçerdiği SPF30 ile çok yüksek anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansı ile güneşe karşı güvenli koruma sağlar. İçeriğinde yer alan Hücresel Bioprotection patenti ile zararlı UV ışınlarına karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur ve Fluidactiv patenti ile cildin sebum (yağ) dengesinin ve kalitesinin korunmasına yardımcı olurken cilt yüzeyindeki pürüzlerin görünümünün azalmasına yardımcı olur. Ciltte gözeneklerin tıkanmasına ve inatçı pürüzlerin oluşumuna neden olan sebum (yağ) seviyesinin düzenlenmesine destek olur. Cildinizin arınmış ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Kalıcı matlaştırıcı ve renksiz yapısıyla yağlı bir tabaka ve izler bırakmaz. Suya dayanıklıdır.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce bol miktarda ve eşit bir şekilde yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler.           

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, DİCAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BİS-BENZOTRİAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, PTFE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, SİLİCA, GLYCERYL STEARATE, PEG- 100 STEARATE, TRİDECYL SALİCYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOİN, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCOLİC ACİD, GİNKGO BİLOBA LEAF EXTRACT, CİTRİC ACİD, DODECYL GALLATE, C20-22 ALCOHOLS, DECYL GLUCOSİDE, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, CAPRYLİC/ CAPRİC TRİGLYCERİDE, MİNERAL OİL (PARAFFİNUM LİQUİDUM), SODİUM HYDROXİDE, DİSODİUM EDTA, CHLORPHENESİN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR