• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Max Spf50 Sun Mist 150ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Max Spf50 Sun Mist 150ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Max Spf50 Sun Mist 150ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Max Spf50 Sun Mist 150ml (ECZ00346)

0,00
Fiyat : 789,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129806616
789,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm cilt tiplerine uygun, el ile yayma gerektirmeyen ve çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Sun Mist SPF50+, 150 ml

Tüm cilt tiplerine uygun, el ile yayma gerektirmeyen ve çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Sun Mist SPF50+, tüm cilt tiplerine uygun tüm ailenin kullanabileceği (3 yaşından büyük çocuklar) el ile yayma gerektirmeyen çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucudur. İçerdiği SPF50+ ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve cildi erken yaşlanmasını önlemeye destek olur. Spor, dış mekân aktiviteleri vb. için kullanım kolaylığı sunan kuru ve ıslak cilde uygulanabilen ve güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi korumaya yardımcı yüksek güneş koruyucudur. El ile yayma gerektirmez.  Suya dayanıklıdır ve mükemmel cilt toleransına sahiptir. Güneşin zararlı UV ışınlarının ciltte oluşturduğu güneş yanığı ve güneş alerjisi gibi hasarlara karşı cildinizi korur.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce bol miktarda ve eşit bir şekilde yüz bölgesine masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.  

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

ALCOHOL DENAT., DİCAPRYLYL ETHER, DİCAPRYLYL CARBONATE, DİETHYLAMİNO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCİNNAMATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, AQUA/WATER/EAU, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, BHT, ECTOİN, MANNİTOL, FREGNANCE

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR