• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Nude Touch Spf 50+ Light Renkli Güneş Koruyucu 40 ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Nude Touch Spf 50+ Light Renkli Güneş Koruyucu 40 ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Nude Touch Spf 50+ Light Renkli Güneş Koruyucu 40 ml (ECZ00300)

0,00
Fiyat : 759,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129803455
759,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+, 40ml Light (Açık Ton)

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için cildin yağ dengesini düzenlemeye yardımcı ve doğal kapatıcı etkili güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+, karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için cildin yağ dengesini düzenlemeye yardımcı ve doğal kapatıcı güneş koruyucudur. İçerdiği SPF50+ ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve cildi erken yaşlanmasını önlemeye destek olur. Cildi pürüzsüzleştirmeye ve 8 saat boyunca cildin yağ dengesini kontrol etmeye yardımcı olur. Renkli dokusu sayesinde cilt tonunu eşitleyerek doğal bir görünüm sağlamaya destek olur. %100 mineral filtreleme ile ciltte kadifemsi bir his bırakır ve renkli dokusu ile eşit bir cilt tonu sağlarken cilt pürüzlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve içerdiği pudralar ile ciltte matlaştırıcı etki sağlar. Matlaştırıcı etkisi ve içerdiği pudralar sayesinde parlama problemini kontrol altına almaya yardımcı olur ve salisilik asit ile de cildi pürüzsüzleştirmeye ve cildin doğal ışıltısını geri kazandırmaya destek olur. Geliştirilmiş formülü ile sebum (yağ) kalitesinin ve miktarının düzenlenmesine yardımcı olurken düzenli kullanımda cilt pürüzlerinin azalmasına yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce nemlendirici bir krem üzerine bol miktarda ve eşit bir şekilde yüz bölgesine 20 cm uzaktan sıkınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.  

Uygun Cilt Tipi:

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

ZİNC OXİDE [NANO], DİMETHİCONE, İSODODECANE, İSOSTEARYL İSOSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKİİ (SHEA) OİL, TİTANİUM DİOXİDE [NANO], PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DİPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SİLİCA, POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE, POLYHYDROXYSTEARİC ACİD, AQUA/WATER/EAU, HDİ/ TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PEG-10 DİMETHİCONE, İRON OXİDES (Cİ 77492), POLYSİLİCONE-11, TRİETHOXYCAPRYLYLSİLANE, SALİCYLİC ACİD, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLOYL GLYCİNE, PROPYL GALLATE, İRON OXİDES (Cİ 77491), HYDROGENATED LECİTHİN, CAPRYLYL GLYCOL, DECYL GLUCOSİDE, TOCOPHEROL, ECTOİN, MANNİTOL, XYLİTOL, İRON OXİDES (Cİ 77499). [Bİ 738]

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR