• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sebium Global Arındırıcı Krem 30 ml - Bioderma
Bioderma Sebium Global Arındırıcı Krem 30 ml - Bioderma

Bioderma Sebium Global Arındırıcı Krem 30 ml (ECZ00311)

0,00
Fiyat : 569,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401360147508
569,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Sivilce karşıtı etkisi ile cilt pürüzlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı arındırıcı bakım kremi

Bioderma Sebium Global- Arındırıcı Krem 30 ml

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için sivilce karşıtı etkisi ile cilt pürüzlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı arındırıcı bakım kremi.

Bioderma Sebium Global, Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için sivilce karşıtı etkisi ile cildi arındırarak leke ve siyah nokta görünümünü gidermeye yardımcı olur. İçeriğinde yer alan Fluidactiv ile cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur ve Çinko Glukonat ile cildin doğal yapını korumayı sağlar. Cildi nemlendirir ve kızarıklık görünümünün giderilmesine yardımcıdır. Ciltteki parlamayı kontrol altına alarak cildin mat bir görünüm kazanasını sağlar. Aktif bileşimi ile kızarık görünümünün yatıştırmaya yardımcı olur. Gözenekleri tıkamaz ve cilt pürüzlerinin giderilmesine yardımcı olur. Matlaştırıcı, yatıştırıcı ve nemlendirici ince dokusu ile cilt tarafından kolayca emilir. Cilt pH seviyesi ile uyumludur.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve/veya akşam temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Sebium Foaming Gel veya Sebium H2O kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, C12-13 ALKYL LACTATE, CİTRİC ACİD, DİPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASİLOXANE, SODİUM HYDROXİDE, GLYCERİN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ZİNC GLUCONATE, SALİCYLİC ACİD, ARACHİDYL ALCOHOL, DİMETHİCONE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SİLİCA, XANTHAN GUM, ARACHİDYL GLUCOSİDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCYRRHETİNİC ACİD, SQUALANE, BAKUCHİOL, SODİUM METABİSULFİTE, XYLİTOL, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SORBİTAN İSOSTEARATE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, MANNİTOL,PROPYL GALLATE, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, GİNKGO BİLOBA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM).

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR