• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bade Natural Normal Ciltler İçin Nemlendirici Bakım SETİ - Bade Natural
Bade Natural Normal Ciltler İçin Nemlendirici Bakım SETİ - Bade Natural

Bade Natural Normal Ciltler İçin Nemlendirici Bakım SETİ (ECZ05694)

0,00
Fiyat : 445,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681529832710
445,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Bade Natural Normal Ciltler İçin Nemlendirici Bakım SETİ


Ürün Markası:
Bade Natural


Özet Bilgi:
Normal ve karma ciltler için cildizini pürüzsüzleştirecek bakım seti.
Cildinizin gündüz ve gece ihtiyaç duyacağı tüm ürünler bir arada.

Ürün Faydaları:
Normal Ciltler için Koruyucu ve Nemlendirici Balm 50 ml: Normal ciltlerin günlük bakımı için uygundur. İçeriğindeki biberiye ve lavanta yağları sayesinde nemlendirici özelliği vardır.
Zeytinyağı ve jojoba yağI sayesinde cildin nemlenmesine yardımcıdır.

Yoğun Besleyici Gece Balmı 50ml: İçeriğindeki çörek otu yağı ve kantaron yağı başta olmak üzere, 9 farklı bitkisel yağdan oluşan özel formülü ile siz uykudayken cildinizi bakımına yardımcıdır.

Derinlemesine Temizleyici Tonik 100ml: Lavanta, gül ve portakal çiçeği olmak üzere üç farklı doğal bitki özü içeren formülü sayesinde cildinize enfes çiçek kokularını armağan eder.
Cildinizin temizlenmesine yardımcı olur; sadece temizlemek için değil, cildinizin bakımı, nem dengesinin sağlanması için de kullanılması önerilir.

Makyaj Temizleyici Yağ 100ml: İçeriğindeki lavanta yağı ile cilt görünümünü düzenlemeye yardımcıdır, çay ağacı yağı sayesinde cildin temizlenmesine yardımcıdır ve nane yağı ile ferahlık verir.

Lavantalı Besleyici Doğal Yüz Sabunu 100 gr: İçeriğindeki %100 doğal zeytinyağı ve lavanta yağlı ile cildinize ferahlık verirken, aynı zamanda cildi  nemlendirir ve yumuşatır.

Kullanım Şekli:
Sabah cildinizi lavantalı sabun ile yıkayın.
Ardından derinlemesine temizleyici tonik ile bakım yapın ve sonra da nemlendirici balm ile nemlendirin.
Akşam makyajınızı temizlemek için temizleme yağını pamuğa dökün ve tüm yüzünüzü silin.
Ardından derin temizleyici tonik ile bakım yapın ve sonra da gece balmını uygulayın.

Ürün Bileşimi:
Normal Ciltler için Koruyucu ve Nemlendirici Balm 50 ml: Simmondsia chinensis Seed Oil, Olea europaea Fruit Oil, Beeswax, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Lavandula angustifolia Oil, Foeniculum vulgare Oil, Tocopherol. 

Yoğun Besleyici Gece Balmı 50 ml: Olea Europaea Fruit Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Sesamum İndicum Seed Oil, Beeswax, Vitis Vinifera Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Laurus Nobilis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol.

Derinlemesine Temizleyici Tonik 100 ml: Lavandula angustifolia Flower Water, Rosa damascena Flower Water, Glycerin, Citrus aurantium dulcis Flower Water, Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Makyaj Temizleyici Yağ 100 ml: Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Mentha Piperita Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

Lavantalı Besleyici Doğal Yüz Sabunu 100 gr: Sodium Olivate, Lavandula angustifolia Oil.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR