• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Atoderm Intensive Göz Çevresi Kremi 100 ml - Bioderma
Bioderma Atoderm Intensive Göz Çevresi Kremi 100 ml - Bioderma

Bioderma Atoderm Intensive Göz Çevresi Kremi 100 ml (ECZ00303)

0,00
Fiyat : 649,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129801963
649,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Aşırı kuru göz çevresi için yatıştırıcı, onarıcı ve makyaj temizleyici, nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Atoderm Intensive Eye 100 ml

Aşırı kuru göz çevresi için yatıştırıcı, onarıcı ve makyaj temizleyici, nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Atoderm Intensive Eye, atopiye eğilimli, yoğun kuruyan göz çevresi için yatıştırıcı, onarıcı ve temizleyici etkisi ile nemlendirici bakım kremidir. Göz çevresindeki yoğun kuruluğun neden olduğu rahatsızlık ve kaşıntı hissini yatıştırmaya yardımcı olur. Göz çevresinde kuruluk nedeniyle oluşan kızarıklığı azaltmaya yardımcı olurken içeriğinde yer alan enoksolon ile kaşıntı hissine neden olan faktörleri azaltmaya da yardımcı olur. Formülünde yer alan Lipigenium teknolojisi ile cildin koruyucu bariyerinin yapılandırılmasına destek olur ve Patentli Skin Barrier Therapy kompleksi ile de atopiye eğilime sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını önlemeye yardımcı olurken aynı zamanda ciltte oluşan rahatsızlık hissini yatıştırır ve onarır. Zarar görmüş hassas göz çevresini yenilemeye yardımcı olur. Cildi derinlemesine temizleyerek makyajı ve kirin ciltten arınmasını sağlar. Bebek, çocuk ve yetişkinler için kullanıma uygundur.

Kullanım Önerisi:

Kuruluk nedeniyle rahatsızlık hissi artan göz çevresine günde bir ya da iki kez uygulayınız. Gündüzleri bakım kremi olarak, akşamları ise bir pamuk yardımıyla bakım kremi veya makyaj temizleyici olarak da kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmez.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru, çok kuru ve atopiye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, PARAFFİNUM LİQUİDUM/MİNERAL OİL/HUİLE MİNERALE, HELİANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OİL, DİPROPYLENE GLYCOL, BRASSİCA CAMPESTRİS (RAPESEED) SEED OİL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, SUCROSE STEARATE, 1,2-HEXANEDİOL, GLYCYRRHETİNİC ACİD, SODİUM CİTRATE, POLYSORBATE 60, SORBİTAN İSOSTEARATE, MANNİTOL, SODİUM LAUROYL LACTYLATE, XYLİTOL, CİTRİC ACİD, PENTYLENE GLYCOL, RHAMNOSE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHİNGOSİNE, CERAMİDE NP, SODİUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERİN, CERAMİDE AP, CHOLESTEROL, CARBOMER, XANTHAN GUM, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, CERAMİDE EOP.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR