• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem 500 ml - Bioderma
Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem 500 ml - Bioderma
Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem 500 ml - Bioderma

Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem 500 ml (ECZ00273)

0,00
Fiyat : 669,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129805343
669,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Kuru ve çok kuru cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için koruyucu, besleyici ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Atoderm Cream 500 ml

Kuru ve çok kuru cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için koruyucu, besleyici ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Atoderm Cream, kuru ve çok kuru ciltler için tüm ailenin kullanabileceği nemlendirici, koruyucu ve besleyici bakım kremidir. Cildinizi anında ve uzun süreli nemlendirir, besler ve korur. İlk uygulamadan itibaren cildinize esneklik ve yumuşaklık sağlar. İçeriğinde yer alan Skin Protect kompleksi ile cildinizi derinlemesine nemlendirerek kuruluk nedeniyle oluşan rahatsızlık ve gerginlik hissini yatıştırmaya yardımcı olur, Gliserin ile nemlendirir ve korur, Patentli D.A.F kompleksi ile de cildin tolerans eşiğinin yükseltilmesine yardımcı olur. Cildinizi beslerken doağl nem bariyerini korur. Parfümsüz formülü ile bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur. Ciltte kolayca emilir ve yağlı yapışkan bir his bırakamaz.

Kullanım Önerisi:

Atoderm Intensive Foaming Gel ya da Atoderm Shower Oil ile temizlediğiniz cildinize günde bir veya iki kez uygulayabilirsiniz. Yüz ve vücut kullanımı için uygundur. Duş sonrasında hafif nemli cildinize uyguladığınızda optimum nemlendirici etki sağlar.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru ve çok kuru ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, PARAFFİNUM LİQUİDUM / MİNERAL OİL / HUİLE MİNERALE, GLYCERİN, CETEARYL İSONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRİSTATE, STEARETH-21, CYCLOPENTASİLOXANE, PENTYLENE GLYCOL, CYCLOHEXASİLOXANE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, DİSODİUM EDTA, PALMİTİC ACİD, STEARİC ACİD, XYLİTOL, MANNİTOL, RHAMNOSE, SODİUM HYDROXİDE, SODİUM DEHYDROACETATE, XYLİTYLGLUCOSİDE, ANHYDROXYLİTOL, NİACİNAMİDE, GLUCOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, LAMİNARİAOCHROLEUCAEXTRACT.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR