• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Cicabio Lotion Spray 40 ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Lotion Spray 40 ml - Bioderma

Bioderma Cicabio Lotion Spray 40 ml (ECZ00293)

0,00
Fiyat : 549,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129800225
549,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Hasar görmüş ciltler için kaşınma ve rahatsızlık hissini yatıştırıcı ve onarıcı sprey.

Bioderma Cicabio Lotion Spray 40 ml

Hasar görmüş ciltler için kaşınma ve rahatsızlık hissini yatıştırıcı ve onarıcı sprey.

Bioderma Cicabio Lotion Spray, hasar görmüş ciltlerde oluşan rahatsızlık ve kaşınma hissini yatıştırıcı spreydir. Formülünde bulunan mineral pudra sistemi ile uygulamadan sonra 8 saat boyunca kurutma etkisi sağlar. Üçlü onarıcı etken maddeleri ile rahatsızlık ve kaşınma hissini yatıştırırken Anti bakteriyel bakır ve çinko ile cildinizi korur. D.A.F patentli kompleksi ile de cildin tolerans eşiğini arttırmaya yardımcı olur. Cilt onarımını hızlandırırken epidermisi korur. Çok yüksek toleransı, kokusuz, rahat ve kolay uygulanabilir sprey formatına sahiptir. Koruyucu ve kurutucu etkili dokusu sayesinde hasar görmüş cildi korur. Yetişkin, çocuk ve bebeklerde (prematüre bebekler hariç) kullanımı uygundur.Yüz, vücut ve dudak bölgesinde kullanılabilir.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce içindeki boncuk sesini duyuncaya kadar iyice çalkalayınız. Temizlenmiş bölgeye bir bez yardımıyla veya direkt olarak uygulayınız. Günde iki kez kullanımı uygundur.

Uygun Cilt Tipi:

Hasar görmüş ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, ZİNC OXİDE, SİLİCA, COPPER SULFATE, MANNİTOL, XYLİTOL, ZİNC SULFATE, VİTİS VİNİFERA (GRAPE) VİNE EXTRACT, RHAMNOSE, ASİATİCOSİDE, MADECASSİC ACİD, ACETYL DİPEPTİDE-1 CETYL ESTER, ASİATİC ACİD, SODİUM HYALURONATE 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR