• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Cicabio Pommade 40ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Pommade 40ml - Bioderma

Bioderma Cicabio Pommade 40ml (ECZ00355)

0,00
Fiyat : 449,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401399545405
449,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Aşırı kuruluk sebebiyle veya lazer ve peeling gibi uygulamalar sonrasında ciltte meydana gelen hasarları onarmaya yardımcı bakım kremi.

Bioderma Cicabio Pommade 40 ml

Aşırı kuruluk sebebiyle veya lazer ve peeling gibi uygulamalar sonrasında ciltte meydana gelen hasarları onarmaya yardımcı bakım kremi.

Bioderma Cicabio Pommade, aşırı kuruluk nedeniyle zarar görmüş cildi onarmaya yardımcı bakım kremidir. Lazer ve peeling gibi uygulamalar sonucu ciltte meydana gelen tahriş ve hasarları onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Ciltte oluşan hassasiyeti gidermeye çalışırken cildi derinlemesine nemlendirir ve güçlenmesini sağlar. İçeriğinde yer alan çinko bakır ile cildin doğal yapısı korurken, cildi arındırır ve dış etkenlere karşı korur, Antalgicine patenti ile de ciltte kuruluk nedeniyle oluşan kaşıntı ve rahatsızlık hissini giderilmesine destek olur. Cildinizi besleyici ve yeniden yapılandırıcı dokusu ile cilt konforunu sağlamaya yardımcı olur. Cildinizin dayanaklığının geri kazanılmasına yardım oluken Hyalüronik asit le cildinizi derinlemesine nemlendirir. Yetişkin, genç ve bebekler (prematüre bebekler hariç) için kullanımı uygundur. 

Kullanım Önerisi:

Sabah ve akşam cildinizi temizleyip kuruladıktan sonra ihtiyaç duyulan bölgelere lokal olarak uygulayınız. Yüz, dudak ve vücut kullanıma uygundur.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru, çok kuru ve hasar görmüş ciltler.

Ürün İçeriği:

ÜRÜN İÇERİĞİ: AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, PARAFFİNUM LİQUİDUM/MİNERAL OİL/HUİLE MİNERALE, CAPRYLİC/ CAPRİC TRİGLYCERİDE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, POLYGLYCERYL-4 DİİSOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/ SEBACATE, PROPANEDİOL, XYLİTOL, ZİNC STEARATE, SODİUM CİTRATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLOYL GLYCİNE, COPPER SULFATE, SODİUM HYDROXİDE, SODİUM HYALURONATE, ZİNC SULFATE, VİTİS VİNİFERA (GRAPE) VİNE EXTRACT, LAURETH-3, ASİATİCOSİDE, ASİATİC ACİD, MADECASSİC ACİD,  HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL DİPEPTİDE-1 CETYL ESTER, POTASSİUM SORBATE, SODİUM HYDROXİDE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR