• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Cicabio Spf50+ Cream 30ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Spf50+ Cream 30ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Spf50+ Cream 30ml - Bioderma

Bioderma Cicabio Spf50+ Cream 30ml (ECZ00386)

0,00
Fiyat : 579,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401564695546
579,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Leke oluşumu riski olan ciltler için leke oluşumunu engellemeye yardımcı, güneş koruyucu, onarıcı ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Cicabio SPF 50+ Cream 30 ml

Leke oluşumu riski olan ciltler için leke oluşumunu engellemeye yardımcı, güneş koruyucu, onarıcı ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Cicabio SPF 50+ Cream, leke oluşumu riski olan ciltler için leke oluşunu engellemeye yardımcı, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi korurken cildinizi onarıcı ve nemlendirici bakım kremidir. Geliştirilmiş formülü ile cilt bariyerini gücendirmeye destek olurken cildi sakinleştirir ve yatıştırır. İçerdiği SPF50+ ile güneşin zararlı UVB ve UVA ışınlarına karşı korurken güneşe bağlı leke oluşumlarını önlemeye yardımcı olur. Leke oluşumunun doğal süreçlerini düzenlenmesine olan katkısı sayesinde lekelere karşı bakım sağlamayı hedefler. Ciltte yağlı ve yapışkan his bırakamayan dokusu ile nemlendirici ve koruyucu etkisiyle cilt konforunu sağlamaya yardımcı olur. Suya dayanıklıdır ve parfüm içermez. Bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur.

Kullanım Önerisi:

Uygulanmak istenen bölge temizlenir ve sorun giderilene kadar ince bir tabaka halinde günde iki kez uygulanır. Üzerine makyaj yapılabilir. Göz çevresi ile temasından kaçınınız. Güneşe maruz kaldığınızda sıkça tekrarlayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Hasar görmüş ve lekeli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, C12-15 ALKYL BENZOATE, DİETHYLAMİNO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCİNNAMATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, GLYCERİN, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, BUTYLENE GLYCOL, NYLON 6/12, CYCLOPENTASİLOXANE, CAPRYLYL METHİCONE, SİLİCA, SODİUM CİTRATE, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, COPPER SULFATE, ZİNC SULFATE, SODİUM HYALURONATE, VİTİS VİNİFERA (GRAPE) VİNE EXTRACT, ASİATİCOSİDE, ASİATİC ACİD, MADECASSİC ACİD, ECTOİN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, DİCAPRYLYL CARBONATE, 1,2-HEXANEDİOL, CAPRYLYL GLYCOL, DİMETHİCONE/VİNYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, CYCLOMETHİCONE, STEARALKONİUM HECTORİTE, LAURETH-3, POLYSORBATE 60, SORBİTAN İSOSTEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE CARBONATE, ACETYL DİPEPTİDE-1 CETYL ESTER, BHT, POTASSİUM SORBATE, TOCOPHEROL, CİTRİC ACİD.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR