• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Hydrabio Milky Cleanser 250ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Milky Cleanser 250ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Milky Cleanser 250ml - Bioderma

Bioderma Hydrabio Milky Cleanser 250ml (ECZ00385)

0,00
Fiyat : 499,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401399694295
499,50 TL 'den başlayan taksitlerle


Nemsiz ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici ve makyaj çıkarıcı süt.

Bioderma Hydrabio Milky Cleanser 200 ml


Nemsiz ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici ve makyaj çıkarıcı süt.

Bioderma Hydrabio Milky Cleanser, nemsiz ciltler için geliştirilen durulama gerektirmeyen cilt ve makyaj temizleyici süttür. Cildinizi derinlemesine temizleyerek tüm kir ve makyajdan arındırmaya yardımcı olur. Cildin su tutma kapasitesinin artırılmasına ve cildinizin alt ve üst katmanlarını nemlendirerek cilt yüzeyinin nemli kalmasını sağlar. Anında ve uzun süreli nemlendirme etkisi ile cildi rahatlatır, cildin esneklik ve canlılığını yeniden kazanmasına yardımcı olur. Cildinizi derinlemesine temizler ve kaybettiği esnekliği ve parlaklığı geri kazandırarak tazelenmiş ve yumuşaklık kazanmış bir cilt görünümüne kavuşmasını sağlar. Parfüm içermeyen formülü ile mükemmel bir göz çevresi ve cilt toleransına sahiptir.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve akşam bir pamuk parçası yardımı ile cildinizi temizleyiniz ve/veya makyajı çıkarınız. Durulama gerektirmez. Uyguladıktan sonra cilt bakımınızı tamamlamak için Hydrabio Tonique kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Nemsiz ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, CETEARYL İSONONANOATE, MİNERAL OİL (PARAFFİNUM LİQUİDUM)/HUİLE MİNERALE, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, NİACİNAMİDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUİT EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERİN, SQUALANE, HEXYLDECANOL, POLYSORBATE 60, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, DİSODİUM EDTA, SODİUM HYDROXİDE, CİTRİC ACİD, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR