• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Jel Krem 40 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Jel Krem 40 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Jel Krem 40 ml - Bioderma

Bioderma Hydrabio Nemlendirici Jel Krem 40 ml (ECZ00347)

0,00
Fiyat : 659,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401329447809
659,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Nemsiz, normal ve karma ciltler için ışıltı veren nemlendirici jel krem.

Bioderma Hydrabio Gel-Creme 40 ml

Nemsiz, normal ve karma ciltler için ışıltı veren nemlendirici jel krem.

Bioderma Hydrabio Gel-Creme, nemsiz, normal ve karma ciltler için geliştirilmiş cildi derinlemesine nemlendirir ve cildin nem seviyesini dengeleyerek cildin kaybettiği ışıltısına, canlılığına ve ipeksi yumuşaklığına yeniden kavuşmasına yardımcı olur. Cildin dokusunu düzenlemeye yardımcı olur. Gün içerisinde maruz kalınan çevresel faktörler nedeniyle nemsiz kalan ciltte oluşan ince çizgiler ve gerginlik hissini yatıştırmaya ve nemlendirmeye destek olur. İçeriğinde yer alan Aquangenium patenti ile doğal nemlendirme sürecini yeniden harekete geçirerek ciltteki su dolaşımını artırır ve içerdiği E Vitamini ile erken cilt yaşlanmasına karşı cildinizi korumaya yardımcı olur. Nemsiz kalmış cildinizi derinlemesine nemlendirerek, yumuşaklık ve doğal bir canlılık kazandırır. Makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. Çok yüksek cilt toleransına sahiptir.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve/veya akşam Hydrabio H2O ya da Hydrabio Tonique ile temizlediğiniz yüz ve boyun bölgenize hafif masaj eşliğinde uygulayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Nemsiz ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, İSODODECANE, CYCLOPENTASİLOXANE, DİPROPYLENE GLYCOL, NİACİNAMİDE, SQUALANE, POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDİ/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONİUM ACRYLOYLDİMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSİDE, STEARETH-21, DİSODİUM EDTA, SALİCYLİC ACİD, SODİUM HYDROXİDE, MANNİTOL, XYLİTOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DİMETHİCONE, RHAMNOSE, MALACHİTE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSİCA CAMPESTRİS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR