• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Node DS Shampoo 125ml - Bioderma
Bioderma Node DS Shampoo 125ml - Bioderma
Bioderma Node DS Shampoo 125ml - Bioderma

Bioderma Node DS Shampoo 125ml (ECZ00382)

0,00
Fiyat : 629,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129805060
629,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Tekrarlayan yağlı kepek sorununa karşı bakım sağlayan deterjan içermeyen şampuan

Bioderma Node DS+ Shampoo 125 ml

Tekrarlayan yağlı kepek sorununa karşı bakım sağlayan deterjan içermeyen şampuan.

Bioderma Node DS+ Shampoo, inatçı kepeklerin yok edilmesine ve tekrarlayan kepek sorununun giderilmesine yardımcı deterjan içermeyen şampuandır.  İçerdiği DSactiv patenti ile saç derisinde oluşan yağ üretimini en aza indirmeye ve kepek sorununun giderilmesine yardımcı olur. Güçlü kerato düzenleyici içeriği ile saç ve saçlı deriyi nazikçe temizler ve arındırır. Yatıştırıcı formülü ile kepeğin neden olduğu kaşıntının hafifletilmesine ve D.A.F kompleksi ile de hassas saçlı derinin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. Düzenli kullanımda saçların daha parlak, yumuşak ve dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlar. Saç derisine hafiflik ve ferahlık kazandıran şampuan, aynı zamanda kepek oluşumunu engeller ve var olan kepeklerin azalmasına yardımcı olur. 

Kullanım Önerisi:

Nem saç derisine nazikçe masaj yaparak köpürtünüz. Saçınızda 5 dakika beklettikten sonra saçınızı bol su ile durulayınız. Etkili bir sonuç için ilk 3 hafta haftada 3 kez uygulayınız. Sonrasında ihtiyacınıza göre haftada bir veya iki kere uygulayabilirsiniz. Göz çevresi ile temasından kaçınınız. Saç bakımınızı tamamlamak için Bioderma Node Fluid ile kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm saç tipleri.

Ürün İçeriği:

WATER, SODİUM LAURETH SULFATE, SODİUM COCO-AMPHOACETATE, PEG-60 ALMOND GLYCERİDES, SODİUM LAUROYL SARCOSİNATE, JUNİPERUS OXYCEDRUS WOOD EXTRACT, COCO-BETAİNE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PEG-12 DİMETHİCONE, SODİUM SHALE OİL SULFONATE, SALİCYLİC ACİD, PİROCTONE OLAMİNE, PYRİDOXİNE HCL, UNDECYL ALCOHOL, ZİNC GLUCONATE, ZİNC PYRİTHİONE, ZANTHOXYLUM ALATUM EXTRACT, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYQUATERNİUM-10, SODİUM CHLORİDE, DİSODİUM EDTA, SODİUM HYDROXİDE, LAURETH-2, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, OLEYL ALCOHOL, FRAGRANCE PARFUM.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR