• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Bronze Brume SPF 30 UVA 17 - 200 ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Bronze Brume SPF 30 UVA 17 - 200 ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Bronze Brume SPF 30 UVA 17 - 200 ml (ECZ00288)

0,00
Fiyat : 669,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129803578
669,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm ciltler için doğal bronzlaşmayı hızlandırmaya yardımcı çok yüksek güneş koruyucu transparan yağ.  

Bioderma Photoderm Bronz Dry Oil SPF30 200 ml

Tüm ciltler için doğal bronzlaşmayı hızlandırmaya yardımcı çok yüksek güneş koruyucu transparan yağ.  

Bioderma Photoderm Bronz Brume SPF30, tüm ciltler için doğal bronzlaşmayı hızlandırmaya yardımcı çok yüksek güneş koruyucu yağdır. İçeriğinde yer alan bronzlaştırıcı kompleksi ile bronzlaşma sürecinin hızlanmasına ve yoğunlaşmasına yardımcı olurken aynı zamanda doğal bronzluğun süresinin uzamasını sağlamaya yardımcı olur. İçerdiği SPF30 ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ve içerdiği E vitamini ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve cildi erken yaşlanmasını önlemeye destek olur.  %100 transparan ve kuru yağ dokusu ile cildi kurutmaz. Cilt yüzeyinde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Suya dayanaklıdır.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce bol miktarda ve eşit bir şekilde yüz ve vücuduna masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.  Saç için kullanımı uygundur.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

C12-15 ALKYL BENZOATE, CYCLOPENTASİLOXANE, DİCAPRYLYL CARBONATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCİNNAMATE, CYCLOHEXASİLOXANE, DİETHYLAMİNO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, TOCOPHERYL ACETATE, OLEOYL TYROSİNE, LUFFA CYLİNDRİCA SEED OİL, OLEİC ACİD, TOCOPHEROL, BHT, FRAGRANCE (PARFUM).

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR