• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 100 40 ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 100 40 ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 100 40 ml (ECZ00299)

0,00
Fiyat : 654,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129803561
654,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Güneş ışınlarına karşı hassasiyeti yüksek ve tüm cilt tipleri için çok yüksek güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 100, 40 ml

Güneş ışınlarına karşı hassasiyeti yüksek ve tüm cilt tipleri için çok yüksek güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Fluid SPF 100, güneş ışınlarına karşı hassasiyeti yüksek ve tüm cilt tipleri için çok yüksek güneş koruyucudur. İçerdiği SPF100 ile çok yüksek anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansı ile güneşe karşı güvenli koruma sağlar. İçeriğinde yer alan Hücresel Bioprotection patenti ile zararlı UV ışınlarına karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur. Ultra hafif, su bazlı dokusu ile ciltte beyaz izler ve yağlı yapışkan bir tabaka bırakmaz. Güneş yanığı ve güneş alerjisine karşı koruma sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce cildinize masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Normal ve hassas ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, DİCAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BİS-BENZOTRİAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, 4-METHYLBENZYLİDENE CAMPHOR, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, CYCLOPENTASİLOXANE, PTFE, C20-22 ALCOHOLS, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOİN, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, DECYL GLUCOSİDE, CYCLOHEXASİLOXANE, XANTHAN GUM, POTASSİUM SORBATE, SODİUM HYDROXİDE, CİTRİC ACİD, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, DİSODİUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESİN.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR