• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Max Lait Spf50 100ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Max Lait Spf50 100ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Max Lait Spf50 100ml (ECZ00331)

0,00
Fiyat : 359,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401353790568
359,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Normal, kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek koruma sağlayan süt formunda güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Lait SPF 50+, 100 ml

Normal, kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek koruma sağlayan süt formunda güneş koruyucu.

Bioderma Photoderm Max Lait SPF 50+, normal, kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek koruma sağlayan ve nemlendirici süt formunda güneş koruyucudur. İçerdiği SPF50+ ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasının önlenmesine destek olur. Akışkan dokusu ile kullanımı son derece kolaydır ve ciltte hoş bir yumuşaklık hissi bırakır. Süt dokusu ile ciltte kolayca emilir, uygulandıktan sonra cilt yüzeyinde yağlı tabaka ve beyaz lekeler bırakmaz. Suya dayanıklıdır ve parfüm içermez.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce bol miktarda ve eşit bir şekilde cildinize masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile direkt temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Normal, kuru ve çok kuru ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, DİCAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BİS-BENZOTRİAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, CYCLOPENTASİLOXANE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, C20-22 ALCOHOLS, DECYL GLUCOSİDE, CYCLOHEXASİLOXANE, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, ECTOİN, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, CİTRİC ACİD, SODİUM HYDROXİDE, DİSODİUM EDTA, CHLORPHENESİN, PHENOXYETHANOL.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR