• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Mineral Spf50 Sprey 100gr - Bioderma
Bioderma Photoderm Mineral Spf50 Sprey 100gr - Bioderma

Bioderma Photoderm Mineral Spf50 Sprey 100gr (ECZ00350)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 769,50 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 654,07 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401598588593
654,07 TL 'den başlayan taksitlerle

Güneşe karşı toleransı düşük ve hassas ciltler için %100 mineral filtreli, tüm ailenin kullanabileceği yüksek güneş koruyucu sprey.

2. Üründe %10 İndirim

Bioderma Photoderm Mineral Spray SPF50+ 100 gr

Güneşe karşı toleransı düşük ve hassas ciltler için %100 mineral filtreli, tüm ailenin kullanabileceği yüksek güneş koruyucu sprey.

Bioderma Photoderm Mineral Spray SPF50+, güneşe karşı toleransı düşük ve hassas ciltler için çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu spreydir. İçerdiği SPF50+ ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasının önlenmesine destek olur. İçerdiği %100 mineral filtreler ile güneşin zararlı etkilerine karşı çok yüksek koruma sağlamaya yardımcı olur. Güneşe karşı hassas ciltlerde güneşin neden olabileceği ciltteki yıpranmaların oluşmaması için bakım sağlamaya yardımcı olur. Sprey formu ile uygulama kolaylığı sağlar. Cilt yüzeyinde yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz. Cildinizi güneş yanığı ve güneş alerjisine karşı koruma sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe maruz kalmadan önce bol miktarda ve eşit bir şekilde cildinize masaj yaparak uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Göz çevresi ile direkt temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Hassas ve toleranssız ciltler.

Ürün İçeriği:

DECYL OLEATE, DİCAPRYLYL CARBONATE, ZİNC OXİDE, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, COCOGLYCERİDES, TİTANİUM DİOXİDE, SİLİCA DİMETHYL SİLYLATE, POLYHYDROXYSTEARİC ACİD, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED PALM GLYCERİDES CİTRATE, STEARİC ACİD, ALUMİNA, TOCOPHEROL.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR