• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ 40 ml - Bioderma
Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ 40 ml - Bioderma
Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ 40 ml - Bioderma

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ 40 ml (ECZ00270)

0,00
Fiyat : 999,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129800072
999,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için, leke görünümünü azaltıcı, aydınlatıcı ve güneşten koruyucu gündüz bakım kremi.

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF50+ 40 ml

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için, leke görünümünü azaltıcı, aydınlatıcı ve güneşten koruyucu gündüz bakım kremi.

Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF50+, leke sorunu yaşayan hassas ciltler için, ciltteki leke görünümünü azaltmaya yardımcı, aydınlatıcı ve güneşin zarar ışınlarına karşı cildinizi koruyucu gündüz bakım kremidir. İçeriğinde yer alan LumiReveal Teknolojisi ile cildinizin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve ciltte lekeye neden olan etkenlerin azaltılmasına yardımcı olur. İçerdiği SPF50+ ile de cildinizi UVA ve UVB ışınlarına karşı korunmasını sağlar. İçerdiği Niacinamide ve E Vitamini ile güneşin neden olduğu yaşlanma belirtileri olan koyu lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur, antioksidan etkili C ve E Vitaminleri ile cildin aydınlatılmasına, canlanmasına ve cildinizin korunmasına destek olur, Vitamin PP ile de ciltte uzun süreli nemlendirme sağlar. Leke görünümünün azaltılmasına yardımcı olurken aynı zamanda oluşabilecek lekelere karşı cildi zararlı güneş ışınlarından korumaya yardımcı olur. Gözenekleri tıkamaz ve cilt tarafından kolayca emilir. Makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz.

Kullanım Önerisi:

Pigmentbio H2O veya Pigmentbio Foaming Cream ile temizlediğiniz yüz ve boyun bölgenize sabahları masaj yaparak uygulayınız. Uzun süre güneşe maruz kaldığınız durumlarda, her iki saatte bir yeniden uygulamanızı öneririz.

Uygun Cilt Tipi:

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU,DİCAPRYLY CARBONATE,OCTOCRYLENE,METHYLENE BİS-BENZOTRİAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL(NANO),GLYCERİN,BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE,DİPROPYLEN GLYCOL,BİS-ETHYLHEXYLLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE,TRİAZİNE,DİMETHİCONE,ASCORBYL GLUCOSİDE,BUTYROSPERMUM PARKİİ BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKİİ (SHEA) BUTTER),NİACİNAMİDE,SİLİCA,POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE,JOJOBA ESTERS,HDİ/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER,DECYL GLUCOSİDE,C20-22 ALKYL PHOSPHATE,C20-22 ALCOHOLS,XANTHAN GUM,HELİANTHUS ANNUUS SEED OİL(SUNFLOWER) SEED WAX,DİMETHİCONE/VİNYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER,PENTYLENE GLYCOL,TOCOPHERYL ACATATE,SODİUM HYDROXİDE,HYDROGENATED CASTOR OİL,SALİCYLİC ACİD,SODİUM CİTRATE,LYSİNE,AZELAİC ACİD,MANNİTOL,POLYGLYCERİN-3,XYLİTOL,ANDROGRAPHİS PANİCULATA LEEF EXTRACT,RHAMİNOSE,PROPYLENE GLYCOL,ACACİA DECURRENS FLOWER WAX,SACCHARİDE İSOMERATE,GLYCYRRHİZA GLABRA (LİCORİCE) ROOT EXTRACT,TOCOPHEROL,FRUCTOOLİGOSACCHARİDES,CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE,LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT,PARFUM/FRAGRANCE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR