• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sebium Foaming Temizleme Jeli 2x500 ml - Bioderma
Bioderma Sebium Foaming Temizleme Jeli 2x500 ml - Bioderma

Bioderma Sebium Foaming Temizleme Jeli 2x500 ml (ECZ00283)

0,00
Fiyat : 1.200,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8699956510460
1.200,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Karma ve yağlı ciltler için köpüren temizleme jeli

Bioderma Sebium Foaming Temizleme Jeli 500 ml

Ürün Adı:

Bioderma Sebium Foaming Temizleme Jeli 500 ml

Ürün Markası:
Bioderma


Ürün Boyutu:
500 ml


Özet Bilgi:
Karma ve yağlı ciltlerin günlük kullanımına uygun temizleyici jel.


Ürün Faydaları:
Bioderma Sebium Foaming Jel Hakkında: Dermokozmetik alanının öncü Fransız markası Bioderma tarafından geliştirilen Sebium Foaming Gel, günlük kullanıma uygun temizleme jelidir. Güçlü formülü, zahmetsiz bir şekilde tüm cildinizi temizlemenize yardımcı olur. Özenle seçilmiş ham maddeleri, cildin pH seviyesine uygun geliştirilmiştir. Günlük cilt temizliği için kaliteli formüle sahip bir ürün arıyorsanız Bioderma Sebium Foaming Gel, tam size göre. Bioderma formülleri ile cildinizde etkili ferahlığa ulaşabilirsiniz.

 

  • Güçlendirilmiş özel formülü ile cildi derinlemesine temizler. 
  • Cildi kalıntı bırakmadan arındırır. 
  • Gözenekleri tıkamaz ve cilt yüzeyindeki yağları ve dış faktörlerin etkisini temizler. 
  • Sebum salgısını kontrol altına alarak aşırı yağlanmanın önüne geçmeyi hedefler.

Bioderma Sebium Foaming Gel,
 yüzde ve vücudun farkı bölgelerinde kullanıma uygundur. Öncelikle yüzünüzde günlük cilt temizliği yapmak için kullanabilir, makyajınızı rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ayrıca boynunuzu, dekolte bölgenizi, sırtınızı temizlemek için de kullanabilirsiniz. Üst düzey içeriklere sahip Bioderma Sebium Foaming Gel ile cildinizde bahar esintisine kavuşabilirsiniz. Bioderma Sebium Foaming Geli kullandıktan sonra, nemlendirici kremle cildinizin bakımını tamamlayabilirsiniz. Yapmanız gereken Bioderma Sebium Foaming Gel ile cildinizi temizledikten sonra nemlendirici kremi yüzünüze nazikçe, masaj hareketleriyle uygulamanız. Böylelikle cildinizi rahatlatabilir ve günlük bakım ritüelinizi eksiksiz uygulayabilirsiniz.

Kimler Kullanabilir?  
• Karma ve yağlı cilt tipleri, 
• Düzensiz cilt tipleri,
• Yağlanma problemi yaşayan cilt tipleri.

Kullanım Şekli:
Bioderma Sebium Foaming Geli kullanmadan önce cildinizi nemlendirmeniz gerekir. Cildinizi ıslatın ve Sebium Foaming Geli cildinize sürün ve köpürtün. Nazikçe köpüğü cildinize yayın ve masaj hareketleriyle temizleyin. Devamında bol suyla en az bir dakika yüzünüzü durulayın. Durulama süresinin uzunluğu doğru bir temizlik rutini için çok önemlidir. Duruladıktan sonra cildinizi nazikçe pamuklu bir havluyla fazla bastırmadan silin.


Ürün Bileşimi:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, METHYLPROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE PARFUM. BI 418
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR