• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE - Bioderma
Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE - Bioderma

Bioderma Sebium İzokit Sensibio Foaming Gel 45ml HEDİYE (ECZ00379)

0,00
Fiyat : 949,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8699956512112
949,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Kurutucu akne ve sivilce tedavisi için bakım seti Bioderma Hydra Cream 40ml + Bioderma Atoderm Levres 15 ml ve HEDİYE Bioderma Sensibio Foaming Gel 45ml

Bioderma Sebium İzokit- Cilt Bakım Seti

Kurutucu akne ve sivilce tedavisi için bakım seti Bioderma Hydra Cream 40ml + Bioderma Atoderm Levres 15 ml ve HEDİYE Bioderma Sensibio Foaming Gel 45ml

Bioderma Hydra Cream 40 ml, yağlı ve akneye eğilimli ciltlerde kurutucu medikal tedavi sonucun ciltte oluşan aşırı kuruluk, kızarıklık ve gerginlik hissini gidermek için cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. Formülünde yer alan nemlendirici ve besleyici içerikleri ile ciltte koruyu bir tabaka oluşturur, cildin koruyucu bariyerini yeniden yapılandırır ve ciltte 24 saat boyunca nemlendirme sağlar.  İçeriğinde yer alan Enoksolon ve Allantoin sayesinde cildi yatıştırır ve akneye bağlı kızarıkların giderilmesine yardımcı olur. Fluidactiv ile ciltteki sebum (yağ) seviyesini yeniden düzenler, cilt pürüzlerinin oluşmasına neden olan gözeneklerin tıkanmasını önlemeye çalışır.

Kullanım Önerisi:

Günde bir veya iki kez temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Sebium Foaming Gel veya Sebium H2O kullanmanızı tavsiye ederiz.

Bioderma Atoderm Levres Lip Balm 15 ml, çok kuru ve çatlamış dudaklar için içeriğinde yer alan vazelin, shea ve avokado yağı ile dudakları derinlemesine nemlendirmeye, rahatlatmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Kuruluğa bağlı çatlakları gidermeye ve yıpranmış dudakların pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazanmasını sağlar.  Dudaklarınızı gün boyu derinlemesine nemlendirerek çevresel yıpranmalara karşı korumaya yardımcı olur. Parfüm içermez.

Kullanım Önerisi:

İhtiyaç duyduğunuz anlarda kuru olan dudaklarınıza uygulayınız.

Bioderma Sensibio Foaming Gel 45 ml, hassas ve nemsiz ciltler için cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Cildin nem seviyesini dengelemeye ve kremsi yapıdaki köpüğü ile cildinize yumuşaklık ve rahatlık sağlamaya yardımcı olur. Sabun içermeyen formülü ile cildin pH seviyesini korumayı hedefler. Cildinizin aydınlık bir görünüm kazanmasını sağlar.Ciltteki hassasiyeti ve rahatsızlık hissini yatıştırır ve cildinde uzun süreli bir nemlendirme sağlar.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve/veya akşam nemli cildinize köpürterek masaj yaparak uygulayınız ve bol su ile durulayınız.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR