• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sebium Mat Control 30ml - Bioderma
Bioderma Sebium Mat Control 30ml - Bioderma
Bioderma Sebium Mat Control 30ml - Bioderma

Bioderma Sebium Mat Control 30ml (ECZ00344)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 599,50 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 509,58 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401381682361
509,58 TL 'den başlayan taksitlerle

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için parlama karşıtı, matlaştırıcı etkili ve nemlendirici bakım kremi.

2. Üründe %10 İndirim

Bioderma Sebium Mat Control 30 ml

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için parlama karşıtı, matlaştırıcı etkili ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Sebium Mat Control, karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için parlamayı kontrol altına almaya yardımcı, matlaştırıcı etkili bakım kremidir. Cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Geliştirilmiş formülü ile ciltteki yağlanmayı gidererek cilde mat bir görünüm kazandırmayı sağlar. Parlamaya karşı 8 saate kadar etki sağlar ve cildin mat görünmesine destek olur. Krem jel yapısı ile cilt yüzeyinde kolayca emilir ve ciltte ferah bir his bırakır. Ciltteki gözeneklerin sıkılaşmasına ve cilt kusurlarının oluşumunu kontrol almaya yardımcı olur. Paraben içermez. Makyaj öncesi kullanım için uygundur.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve/veya akşam temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Sebium Foaming Gel veya Sebium H2O kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, CYCLOPENTASİLOXANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASİLOXANE, DİPROPYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE, PEG-10 DİMETHİCONE, HDİ/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, SODİUM CHLORİDE, VİNYL DİMETHİCONE/METHİCONE SİLSESQUİOXANE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, ZİNC GLUCONATE, DİSODİUM EDTA, SALİCYLİC ACİD, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, XANTHAN GUM, SODİUM HYDROXİDE, DODECYL GALLATE, PYRİDOXİNE HCL, FOMES OFFİCİNALİS (MUSHROOM) EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OİL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR