• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sebium Pore Refiner Krem 30ml - Bioderma
Bioderma Sebium Pore Refiner Krem 30ml - Bioderma
Bioderma Sebium Pore Refiner Krem 30ml - Bioderma

Bioderma Sebium Pore Refiner Krem 30ml (ECZ00380)

0,00
Fiyat : 599,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401361353625
599,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı ve arındırıcı bakım kremi.

Bioderma Sebium Pore Refiner 30 ml

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı ve arındırıcı bakım kremi.

Bioderma Sebium Pore Refiner, karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için gözenekleri sıkılaştırmaya ve cilt pürüzlerine karşı etkili arındırıcı bakım kremidir. Geliştirilmiş formülü ile ciltteki gözenek görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olur. Ciltteki aşırı sebum (yağ) seviyesini dengelemeye çalışır ve dengesi sağlanan cilt temizlendiğinde gözenekler giderek kapanır ve daha az görülür bir hale gelir. Parlamayı kontrol altına alır ve matlaştırıcı pudra formülü ile parlayan bölgelerin mat bir görünüm kazanmasını sağlar. Cildin doğal parlaklığını geri kazandırmayı hedefler ve cildin doğal yapısının korunmasına yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:                                                 

Günde bir veya iki kez temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Sebium Foaming Gel veya Sebium Lotion kullanmanızı tavsiye ederiz. Karma ciltler için; T bölgesine (alın, burun, çene) uygulanması tavsiye ederiz. Yağlı ciltler için; tüm yüze uygulanması tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DİPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASİLOXANE, CYCLOHEXASİLOXANE, DİMETHİCONE, GLYCERİN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFİCİNALİS (MUSHROOM) EXTRACT, SODİUM POLYACRYLATE, SALİCYLİC ACİD, DODECYL GALLATE, GİNKGO BİLOBA LEAF EXTRACT, MANNİTOL, XYLİTOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, SİLİCA, TRİDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG- 18/18 METHİCONE, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, MİNERAL OİL (PARAFFİNUM LİQUİDUM), PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDİOL, PEG/PPG-18/18 DİMETHİCONE, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, SODİUM HYDROXİDE, CİTRİC ACİD, DİSODİUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM).

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR