• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sensibio DS+ Foaming Cilt Temizleme Jeli 200 ml - Bioderma
Bioderma Sensibio DS+ Foaming Cilt Temizleme Jeli 200 ml - Bioderma
Bioderma Sensibio DS+ Foaming Cilt Temizleme Jeli 200 ml - Bioderma

Bioderma Sensibio DS+ Foaming Cilt Temizleme Jeli 200 ml (ECZ00363)

0,00
Fiyat : 579,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401397240531
579,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Kızarıklık ve pullanma problemleri yaşayan hassas ciltler için temizleme jeli

Bioderma Sensibio DS+ Foaming Gel 200 ml

Yağlı ciltten doğan rahatsızlık hissini, kızarıklık ve pullanma problemleri yaşayan hassas ciltler için arındırıcı temizleme jeli.

Bioderma Sensibio DS+ Foaming Gel, cildin yağlanması sonucundan oluşan rahatsızlık hissini, kızarıklık ve pullanma problemlerini azaltmaya yardımcı olan hassas ciltler için arındırıcı temizleme jelidir. Özellikle yağlı ve tahriş olmuş bölgelerde; burun kenarı, kaş üzeri, alın ve çenede gözlemlenen kronik kızarıklıkların ve pullanmaların giderilmesine destek olur. Cildi derinlemesine temizler, arındırır ve nemlendirir. İçerdiği D.A.F kompleksi ile cildin tolerans eşiğini yükseltmeye yardımcı olur. Gözenekleri tıkamaz ve cildin pH seviyesi ile uyumludur. Sensibio DS+ Cream ile kullanıldığında ciltteki rahatsızlık hissi, kızarıklık ve yağlı pullanma problemini azaltmaya yardımcı olur. Sabun içermez. 

                                                                        

Kullanım Önerisi:

Günde bir veya iki kez nemli cildinize uygulayınız ve bol su ile durulayınız. Cilt bakımınızı tamamlamak için Sensibio DS+ Foaming Gel kullanımından sonra yüz bakım kremi Sensibio DS+ Cream uygulanmasını tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Hassas, kızarık ve yağlı pullanma problemi yaşayan ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCOBETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLOYL GLYCINE, DECYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAURETH-2, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, LYSINE AZELATE, PYRIDOXINE HCL, UNDECYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE.

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR