• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml - Cosmed
Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml - Cosmed
Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml - Cosmed

Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml (ECZ05962)

0,00
Fiyat : 88,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8699292991152
88,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml

Ürün Adı:
Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml
 
Ürün Markası: 
Cosmed
 
Ürün Boyutu:
15 ml
 
Etki Alanı:
Göz Çevresi Bakım
 
Özet Bilgi:
Göz çevresi çizgileri için bakım kremi
 
Ürünün Faydaları:
Cosmed Revolution restore edici göz bakım kremi, göz çevresinde meydana gelen ince ve derin çizgilenmeleri giderilmesine yardımcı olarak, parlak, pürüzsüz göz çevresi oluşumunu kazanılması ile her yaşta genç bakışlara sahip olmak için geliştirilmiştir.
Sibirya çam fıstığı, susam ve buğday yağlarının özel karışımı, göz çevresinin restore edilmesi için gerekli vitaminler ve mineral desteği sağlarken anitoksidanlardan zengin içeriği ile cilt yaşlanmasını hızlandıran çevresel etkenlerin nötralize edilmesine yardımcı olur.
'Candela' ağacının kabuklarının öğütülmesi ile elde edilen alfa bisabolol, hassas göz çevresini derinlemesine nemlendirir.
 
Uygun Cilt Tipi:
Tüm Ciltler.
 
Kullanım Şekli:
Göz çevresinde elastik kaybı ile meydana gelen çizgilenme, 'kaz ayağı' ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur, pürüzsüz cilt ile genç görünüme sahip göz çevresinin derinlemesine nemlendirilmesi için Cosmed Revolution restore edici göz çevresi bakım kremi'nin kullanılması önerilir.
Cildin uygun temizleyici ürünlerin temizlenmesinin ardından, göz çevresi parmak uçları ile hafif masajla uygulanır.
 
Ürün Bileşimi:
AC-NET™,ALFA BISABOLOL,ANCRINE™,ALLANTOIN,ALOE VERA,AQUACACTEEN,BAOBAB YAĞI,BUĞDAY YAĞI,CAPILECTINE™,CAPISLOW™,CASHMILAN™,ÇİNKO RİSİNOLEAT,D-PANTHENOL PRO-VITAMIN B5,ECTOIN®,FUCOGEL®,HYALORICE™,KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI,LİMON ÇEKİRDEĞİ YAĞI,LUMISPHERE™,MATRIXYL 3000™,MENTOL,MONOI DE TAHITI 200 FLOWERS,PANTHENYL TRIACETATE NARINGENIN,PAPAYA VE ANANAS ÖZLERİ,PHYSIOGENYL®:,PHYTOSONIC™,PIROCTONE OLAMINE,PLANTAFLUID COMPLEX BC,SALATALIK ÖZLERİ,SALISILIK ASIT,SEBOREDUCTYL®,SENSILINE®BIO,SHEA YAĞI,SILIDINE®,SİBİRYA ÇAM FISTIĞI,SUSAM YAĞI,TRIMOIST,VANİLYA,YEŞİL ÇAY YAĞI,ZINC PYRION.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR