• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Gülsha Night Rose Elixir 20ml - Gülsha
Gülsha Night Rose Elixir 20ml - Gülsha

Gülsha Night Rose Elixir 20ml (ECZ06513)

0,00
Fiyat : 276,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8680434314014
276,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Gülsha Night Rose Elixir 20ml 

Ürün Adı: Gülsha Gece Gül İksiri
 
Ürün Markası: Gülsha
 
Ürünün Boyutu: 20ml
 
Etki Alanı: 
Cilt Bakım
 
Uygun Cilt Tipleri: 
Tüm Cilt Tipleri
 
Ürünün Özellikleri: 
Yüz yağları cildi doğal olarak nemlendiren, cilt bakımının modern dönemdeki mucizevi ürünleri arasındadır. Esansiyel yağların molekülleri 500 atomik kütle biriminden daha küçük olup cildin kendi yağına benzediği için, mineral yağlar gibi cildin üzerinde bir tabaka oluşturup, gözenekleri kapatmazlar.İçeriğinde 400’den fazla kimyasal bileşen bulunan Rosa Damascena esansiyel yağı,  tüm esansiyel yağlar içinde 320 MHz’lik frekansı ile en yüksek titreşime sahip olanıdır. Sadece 1 kilo saf gül yağı elde etmek için, gün doğumundan önce el ile toplanan yaklaşık 4000 kilo gül yaprağının son derece emek  isteyen, yoğun işlemlerden geçmesi gerekir. Bu nedenle gül yağı, tüm yağlar arasında en değerlisidir.Piyasada satılan yağların çoğu, değerli yağlara ucuz yağlar katmak suretiyle veya sentetik ve fraksiyonel bileşenler eklenerek "çoğaltılmış” olduğundan, saflığını yitirmiştir. gülsha ürünleri, sizlere anti-ageing etkisi ile bilinen saf ve üstün kalitede esansiyel gül yağını kaynağından iletir.Bu zengin gece iksiri, ciltte zamanla oluşabilecek kırşıklıkları ve sarkmaları önlemek için hyaluronik asit ile harmanlanmış gül esansiyel yağı içerir. Yüz kontürünü şekillendiren, anti-aging etkili eşsiz bir peptid karışımı ile zenginleştirilmiş olan gülsha Gece Gül İksiri, kolajen I, II ve V sentezini uyararak cilt matriksinin yapısını güçlendirmeye ve cilt elastikiyetini artırmaya yardımcı olur.
 
Kullanım Şekli: 
Gece cilt bakım ritüelinize gülsha Arındırıcı Gül Tozu ile cildinizi derinden temizleyip, gülsha Tam Gül Suyu ile tonikleyerek başlayın. Sonrasında avucunuzun içine alacağınız birkaç damla Gece Gül İksiri’ni dairesel hareketlerle cildinize masaj yaparak yedirin.Yüzünüz, boynunuz ve dekolte bölgenize uygulamayı unutmayın.Gece boyunca cildin kendini ||| süreçleri ile sinerji içinde etki etmesi için akşamları kullanın.Tüm cilt tiplerine uygundur. Harici kullanım içindir.

Ürün İçeriği:

Ürün içeriği: Carthamus Tinctorius (Saflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Oleate, Glycerin, Aqua, Dextran, Polyglyceryl-5 Laurate, Arginine/ Lysine Polypeptide, Sorbic Acid, Tocopherol, Vegetable Oil,Rosa Damascena Flower Oil, Hyaluronic Acid Sodium Chloride, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Linalool
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR