• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Çocuk Güneş Spreyi 200 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Çocuk Güneş Spreyi 200 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Çocuk Güneş Spreyi 200 ml (ECZ00142)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 994,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 845,67 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872413414
845,67 TL 'den başlayan taksitlerle

Çocuklar için geliştirilmiş güneşe karşı yüksek yüz ve vücut koruması içeren sprey.

La Roche Posay Anthelios Dermo Pediatrics Sprey SPF50+, 200 ml

Çocuklar için geliştirilmiş güneşe karşı yüksek yüz ve vücut koruması içeren sprey.

La Roche Posay Anthelios Dermo Pediatrics Sprey SPF50+, yoğun güneş ışığı altında hassaslaşan ve güneşe karşı toleranssız ciltlere sahip çocuklar için uygundur. Minimum kimyasal filtre içeriğine sahiptir çocuğunuzun hassas cildi için güvenle kullanabilirsiniz. Optimum UVB koruması ve UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş SPF50+ ile çocuğunuzun vücudunu zararlı güneş ışınlarına karşı korumayı sağlar. İçeriğinde yer alan Mexoryl SX ve XL filtreleri ile içerdiği La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde geniş spektrumlu UVA ve UVB koruması içerir. Suya dayanıklı dokusu ve formu ile uygulama kolaylığı sunar. Cildi güneşin sebep olabileceği hasarlardan korumaya ve yıpranmamasına yardımcı olur. Suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Parfüm ve paraben içermez.

Kullanım Şekli:                                    

Güneşe çıkmadan yarım saat önce çocuğunuzun tüm vücuduna ve yüzüne uygulayın. Korumayı devam ettirmek için, 2 saatte bir ve her yüzmeden sonra tekrarlayınız. 3 yaşın altındaki çocukları güneş ışınlarına direk olarak maruz bırakmayınız. Çocuğunuzun cildini zararlı güneş ışınlarından korumak için bakımınızı Cicaplast Baume B5 Lipikar ve Baume AP+M ile tamamlayabilirsiniz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLYESTER-5, ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PEG-8 LAURATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR