• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Güneş Spreyi 200 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Güneş Spreyi 200 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Güneş Spreyi 200 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 Güneş Spreyi 200 ml (ECZ00143)

0,00
Fiyat : 949,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872420153
949,90 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm ciltler için mist formda güneş koruyucu vücut sprey.

La Roche Posay Anthelios Ultra-Light Body Mist SPF 50+, 200 ml

Tüm ciltler için mist formda güneş koruyucu vücut sprey.

La Roche Posay Anthelios Ultra-Light Body Mist SPF 50+, tüm ciltler için ultra hafif dokuda vücut için kullanılan güneş koruyucu sprey. Güneşe karşı hassas ve toleransı düşük ciltler için uygundur. Hafif dokusu ile uygulama esnasında homojen koruyucu bir tabaka oluşturur. Ferah dokusu ile cildinizde rahatlama sağlar. Cilt tarafından hızlıca emilir ve görünmez bir dokuya sahiptir. Yüksek koruma faktörü ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. Suya dayanıklıdır.

Kullanım Şekli:

Güneşe çıkmadan yarım saat önce vücudunuza uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için, 2 saatte bir ve yüzdükten, kurulandıktan ve terledikten sonra sık sık kullanımını tekrarlayınız. Göz çevre ile temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.                                

Ürün İçeriği:

BUTANE-AQUA/WATER-HOMOSALATE, DICAPRYLYL ETHER-OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIMETHICONE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER,  BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, NYLON-12, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, P-ANISIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DODECENE-ETHYLHEXYL TRIAZONE, ISODODECANE, LAURYL PEG/PPG, 18/18 METHICONE, PEG-8 LAURATE-PHENOXYETHANOL, POLOXAMER 407, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR