• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Effaclar A.I Krem 15 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Effaclar A.I Krem 15 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Effaclar A.I Krem 15 ml (ECZ00120)

0,00
Fiyat : 759,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3433422406704
759,90 TL 'den başlayan taksitlerle

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için sivilce kurutucu ve cilt bozukluklarının kalıcı izlerini önlemek için lokal bakım kremi.

La Roche Posay Effaclar A.I. 15 ml

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için sivilce kurutucu ve cilt bozukluklarının kalıcı izlerini önlemek için lokal bakım kremi.

                            

La Roche Posay Effaclar A.I. akneye eğilim gösteren yağlı ciltlerde cilt kusurlarına karşı savaşır ve yeniler. Güçlü bileşenleri ile cilde zarar vermeden arındırmaya yardımcı olur. Ciltteki sivilceleri yok etmeyi ve kalıcı izlerin oluşumunu engellemeyi hedefler. Cilt yüzeyinde homojen bir görünüm oluşturur, daha temiz ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Lokal cilt kusurları için kullanılır ve yenileyici, mikro soyucu etkisiyle cildin görünümünü yenilemeye yardımcı olur. İçeriğinde yer alan Niacinamide ve Piroctone Olamine ile cilt kusurlarının görümünü azaltmayı destekler. Komedonejik değildir. Kolay uygulanır ve hızlıca emilir.

 

Kullanım Önerisi:

Cilt kusuru geçene kadar problemli bölgeye lokal olarak uygulayın. Makyajdan önce de uygulanabilir.

 

Uygun Cilt Tipi:

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler.

 

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER, CYCLOHEXASİLOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, PROPYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, NİACİNAMİDE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, ARGİLLA /, MAGNESİUM ALUMİNUM SİLİCATE, CARBOMER, SODİUM HYDROXİDE, CAPRYLOYL, GLYCİNE, CAPRYLOYL SALİCYLİC ACİD, CİTRİC ACİD, XANTHAN GUM, ACRYLATES, COPOLYMER, SALİCYLİC ACİD, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, CHLORHEXİDİNE DİGLUCONATE, PİROCTONE OLAMİNE, PARFUM / FRAGRANCE

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR