• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Hydraphase Intense HA Rich 50 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Hydraphase Intense HA Rich 50 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Hydraphase Intense HA Rich 50 ml (ECZ00048)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.179,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.002,92 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875731409
1.002,92 TL 'den başlayan taksitlerle

La Roche Posay Hydraphase Intense Riche 50 Ml

Normalden kuruya dönük ve hassas ciltler için hyaluronik asit içeren yoğun nemlendirici bakım kremi.

 

La Roche Posay Hydraphase Intense Riche nemini kaybetmiş, kuru ve hassas ciltler için yoğun nemlendirici. İçeriğinde yer alan hyaluronik asit ile ciltte güçlü bir nemlendirme sağlar. Ciltteki dokulara hacim kazandırır, ciltteki suyu uzun süre hapsederek etkili ve kalıcı bir nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. Formülündeki La Roche Posay Termal Su ile cildin daha etkili bir şekilde nemlenmesini, yatışmasını ve korunmasını sağlar.  Cildinizin nem kalıcılığını arttırmak için hücresel bütünlüğünü destekler. La Roche Posay Hydraphase Intense Riche  cildinizi en derin katmanlarına kadar derinlemesine nemlendirir ve nemin ciltte hapsolmasını sağlar. Cildinizi anında ve 24 saat boyunca yoğun bir şekilde nemlendirir, yumuşaklık ve esneklik kazandırır. Paraben içermez.

Uygun Cilt Tipi:

Normalden kuruya dönük ve hassas ciltler.

Kullanım Şekli:

Her gün sabah veya akşam temiz ve kuru tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Göz çevresi ile temasından kaçınınız. Cildinizi temizlemek için Toleriane Caring Wash ve Anthelios Ultra kullanmanızı tavsiye ederiz.

Ürün içeriği:

AQUA, GLYCERİN, BUTYROSPERMUM PARKİİ BUTTER/SHEA BUTTER, DİMETHİCONE, POLYETHYLENE, PARAFFİNUM LİQUİDUM/MİNERAL OİL, CETYL ALCOHOL, UREA, GLYCERYL LİNOLEATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, STEARİC ACİD, CARBOMER, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLİC ACİD COPOLYMER, GLYCERİL LİNOLENATE, GLYCERYL OLEATE, SODİUM HYDROXİDE, MYRİSTİC ACİD, PALMİTİC ACİD, TRİETHANOLAMİNE, DİSODİUM EDTA, CİTRİC ACİD,  HYDROLYZED HYALURONİC ACİD, TRİSODİUM ETHYLENEDİAMİNE DİSUCCİNATE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE).

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR