• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Kerium DS Kepek Karşıtı Şampuan 125 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Kerium DS Kepek Karşıtı Şampuan 125 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Kerium DS Kepek Karşıtı Şampuan 125 ml (ECZ00115)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 934,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 794,67 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3433422407268
794,67 TL 'den başlayan taksitlerle

Kepeğe karşı ve kepeğin neden olduğu hassasiyeti yatıştırıcı yoğun bakım kürü şampuanı.

La Roche Posay Kerium DS- Şampuan 125 ml

Kepeğe karşı ve kepeğin neden olduğu hassasiyeti yatıştırıcı yoğun bakım kürü şampuanı.

 

La Roche Posay Kerium DS, kepek oluşumunu engellemeye ve saçınızı rahatlatmaya yardımcı olur. Saç derisinde bazı sebeplerden dolayı oluşan kepekleri önlemeye çalışır. Yanlış şampuan kullanımı, saç derisinin fazla kuruması veya fazla nemlenmesi de kepek oluşumuna neden olur. Kepek oluşumunu geçirmek ve önelemk için La Roche Posay Kerium DS Şampuanı kullanabilirsiniz. İçerdiği temizleyici kompleks ile saç dersinizdeki sebum (yağ) dengesini sağlar ve kepeğin azalmasına yardım eder. Saç derinizi nazikçe temizler, yumuşaklık ve doğal bir parlaklık kazanmasını sağlar. İçeriğinde yer alan LHA ile kalıcı kepeği önlemek için yoğun ve mikro soyucu etki sağlar. Geliştirilen özel formülü ile kepeğe kökünden etki etmek ve yeniden oluşmasını engellemek için saç derisine ve köküne arındırıcı bir kompleks uygular. İçeriğinde yer alan Vitamin PP ile de kepeklenmeden kaynaklanan kaşıntıyı rahatlatmaya çalışır. Renklendirici içermez ve hipoalerjeniktir. Düzenli kullanımda kepeğin gözle görülür şekilde azaldığı gözlemlenmiştir.

Kullanım Şekli:

Bir miktar şampuanı saç derinize nazikçe masaj yaparak uygulayınız ve bol su ile saçınızı durulayınız. Haftada 2 kere, 4 hafta boyunca düzenli olarak kullanınız. Tamamlayıcı şampuan olarak Kerium Doux Şampuanı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm saç tipleri.

Ürün İçeriği:

WATER AQUA, SODİUM LAURETH SULFATE, COCAMİDE MEA, CAPRYLOYL GLYCİNE, COCO-BETAİNE, LAURETH-5 CARBOXYLİC ACİD, SALİCYLİC ACİD, COCAMİDE MİPA, PİROCTONE OLAMİNE, ISOPROPYL MYRİSTATE, BUTYLPARABEN, CAPRYLOYL SALİCYLİC ACİD, ETHYLPARABEN, HEXYLENE GLYCOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, ISOBUTYLPARABEN, METHYLPARABEN, NİACİNAMİDE, PEG-4 DİLAURATE, PEG-4 LAURATE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, POLYQUATERNİUM-10, PROPYLENE GLYCOL, PROPYLPARABEN, SODİUM CHLORİDE, SODİUM HYDROXİDE, PARFUM FRAGRANCE

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR