• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Kerium DS Yüz Kremi 40 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Kerium DS Yüz Kremi 40 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Kerium DS Yüz Kremi 40 ml (ECZ00116)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 849,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 722,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872411793
722,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Şiddetli kuruluk, pullanma ve kırmızı leke karşıtı yatıştırıcı yüz bakım kremi.

La Roche Posay Kerium DS Creme 40 ml

Şiddetli kuruluk, pullanma ve kırmızı leke karşıtı yatıştırıcı yüz bakım kremi.

 

La Roche Posay Kerium DS Creme, ciltte oluşan pullanma ve kırmızı lekelere karşı cildin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur. Cildinizin nem oranını dengelemeye ve eski esnekliğine kavuşmasına yardım eder. İçeriğinde yer alan La Roche Posay Termal Su ile cildinizin yoğun bir şekilde nemlenmesini sağlar, Piroctone Olamine ve Çinko ile de cildin sebun (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Biyoteknoloji ile elde edilen termal dermobiyotikler kızarıklık ve pullanmaya etki eder ve tekrarlanmasını önlemeye çalışır. Cildinizin temizlenmesine, nemlenmesine ve yatışmasına yardımcı olur. Hafif ve ince dokusu ile cilt tarafından kolayca emilir. Cildinizde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz.

Kullanım Şekli:

Sabah ve/veya akşam temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Toleriane Gel Mousse ve Toleriane Sensitive kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru ve çok kuru ciltler.

Ürün İçeriği:

İSONONANOATE, GLYCERİN, DİMETHİCONE, AMMONİUM POLYACRYLDİMETHYLTAURAMİDE / AMMONİUM POLYACRYLOYLDİMETHYL TAURATE, MYRİSTYL MYRİSTATE, STEARİC ACİD, NBSP; POTASSİUM CETYL PHOSPHATE, ZİNC PCA, GLYCERYL STEARATE SE, SODİUM HYDROXİDE, PALMİTİC ACİD, DİSODİUM EDTA, CAPRYLOYL GLYCİNE, VİTREOSCİLLA FERMENT, CİTRİC ACİD, XANTHAN GUM, NBSP; ACRYLATES COPOLYMER, SODİUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PİROCTONE OLAMİNE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR