• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M Yatıştırıcı Balm 400 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M Yatıştırıcı Balm 400 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M Yatıştırıcı Balm 400 ml (ECZ00015)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.149,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 977,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875696548
977,42 TL 'den başlayan taksitlerle

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M- Nemlendirici Balm 400 ml

Çok kuru ve atopiye eğilimli cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için kuruluk karşıtı nemlendirici balsam.

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen bebek, çocuk ve yetişkinlerde görülen aşırı kuruluğun önlenmesine ve cildi rahatlatıp nemlendirmeye yardımcı olur. Ciltteki kuruluk sonucu oluşan kaşınma hissini azaltmayı ve yatıştırmayı sağlar. Yıpranmış cildin onarılmasını ve bakımını sağlar. Aqua Posae Filiformis ile zenginleştirilen Lipikar Baume AP+ ile atopiye eğilim gösterebilen ciltlerdeki iki belirleyici faktör olan, cildin mikrobiyom dengesini korumaya ve cilt bariyelerinin yapılandırılmasına ve korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde yer alan Niacinamide ve Shea Yağı ile cildi derinlemesine nemlendirir. Cilt yüzeyinde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Parfüm ve paraben içermez.

 

Kullanım Önerisi:

Bebek, çocuk ve yetişkinlerin yüz ve/veya vücutta rahatsızlık görülen çok kuru noktalara günde 1 defa uygulayınız. Lpikar Syndet gibi sabun içermeyen bir ürün ile temizlenmiş ciltte uygulanmasını tavsiye ederiz.

 

Uygun Cilt Tipi:

Çok kuru ve atopiye eğilimli ciltler.

 

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERIN, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, CETEARYL ALCOHOL, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL / RAPESEED SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, AMMONIUMPOLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, PEG-100 STEARATE, PROPANEDIOL, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SORBITAN TRISTEARATE, DIMETHICONOL, SODIUM CHLORIDE, MANNOSE, COCO-BETAINE, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR