• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli 400 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli 400 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli 400 ml (ECZ00007)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 829,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 705,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875537315
705,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Bebek, çocuk ve yetişkinler için cilt kuruluğuna karşı vücut yıkama jeli

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli 400 ml

Çok kuru ve atopiye eğilimli cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için cilt kuruluğuna karşı vücut yıkama jeli.

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ çok kuru ve atopiye eğilimli cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkinler için rahatlatıcı ve yumuşatıcı vücut temizleme jelidir. Yaşamın ilk günlerinden itibaren tüm vücudu nazikçe temizler ve derinlemesine nemlendirir. Atopiye eğilimli ve çok kuru ciltleri yatıştırır, yoğun kuruluk hissini ve tahrişi azaltır. İçeriğinde yer alan Shea Yağı ve Niacinamide ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek yumuşamasını sağlar. Ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Kuruluğun neden olduğu rahatsız edici hissi, kaşıntıyı, yanma ve kızarıklık hissine karşı cildi rahatlatır ve sakinleştirir. Ciltteki hassasiyeti ve kuruluğu gidermeye yardımcı olur. Ciltte oluşan reaksiyonlara karşı yatıştırıcı, cildi yumuşatıcı ve lipid yenileyici bir bakım oluşturur. Pediyatrik, dermatolojik ve oftalmik kontrolleri yapılmıştır.

Kullanım Önerisi:

Fındık büyüklüğünde avucunuza alınız, ıslak cilde hafifçe masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Gözleri yakmaz. Duş sonrası cildinize tahriş karşıtı bir nemlendirici uygulayınız. Nemlendirici olarak Lipikar Baume AP+ tavsiye ederiz. Gün içinde kaşıntı hissini yatıştırmak için ise Lipikar Stick AP+ uygulamanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Çok kuru, hassas ve atopiye eğilimli ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER GLYCERİN SODİUM LAURETH SULFATE PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE COCO-BETAİNE POLYSORBATE 20 PEG-7 GLYCERYL COCOATE NİACİNAMİDE ACRYLATES COPOLYMER BUTYROSPERMUM PARKİİ BUTTER / SHEA BUTTER CİTRİC ACİD COCAMİDE MEA DİSODİUM EDTA MANNOSE POLYQUATERNİUM-11 SODİUM BENZOATE SODİUM CHLORİDE SODİUM HYDROXİDE STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER VİTREOSCİLLA FERMENT

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR