• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Pigmentclar UV Krem SPF 30 40 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Pigmentclar UV Krem SPF 30 40 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Pigmentclar UV Krem SPF 30 40 ml (ECZ00125)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.974,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.678,67 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872414176
1.678,67 TL 'den başlayan taksitlerle

Koyu leke karşıtı, mat ve düzensiz cilt görünümü için güneş korumalı günlük bakım kremi.

La Roche Posay Pigmentclar Cream SPF30 40 ml

Koyu leke karşıtı, mat ve düzensiz cilt görünümü için güneş korumalı günlük bakım kremi.

La Roche Posay Pigmentclar Cream SPF30, tüm ciltler için koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. İçerdiği SPF30 ile cildinizi zararlı güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korur. Ciltte oluşan kahve rengi lekeleri en aza indirgemeyi hedefler. 4 haftalık uygulamada pigment kusurlarının görünümünü azaltmaya yardım ederken 8 haftalık uygulama sonucunda koyu lekelerde gözle görülür bir azalma sağlar. Cildinizi anında daha aydınlık ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Yeni leke oluşumunu engellemek için UVA ışınlarına karşı filtreleme ile UVB SPF 30 korumasını birleştirir. Yüz, boyun ve ellerdeki koyu lekeler, mat ve düzensiz görünümü azaltır ve uzun süreli etki sağlar. İçeriğinde yer alan Phe-Resorcinol, LHA ve Niacinamide ile cilt dokusunu ve bariyerini yeniler hücre yenilenmesini destekler.

Kullanım Şekli:

Sabah temizlenmiş tüm yüz, boyun ve ellerinize masaj yaparak uygulayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız. Cildinizi temizlemek için Toleriane Gel Mousse ve Pigmentclar Serum kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER C12-15 ALKYL BENZOATE GLYCERIN OCTOCRYLENE NIACINAMIDE OCTYLDODECANOL DIMETHICONE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID POTASSIUM CETYL PHOSPHATE DROMETRIZOLE TRISILOXANE PEG-100 STEARATE STEARYL ALCOHOL GLYCERYL STEARATE ETHYLHEXYL TRIAZONE TRIETHANOLAMINE GINKGO BILOBA EXTRACT / GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT PHENYLETHYL RESORCINOL POLOXAMER 338 AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE DISODIUM EDTA CAPRYLOYL SALICYLIC ACID CAPRYLYL GLYCOL XANTHAN GUM FERULIC ACID PHENOXYETHANOL PARFUM / FRAGRANCE

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR