• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Redermic R Göz Çevresi Yoğun Bakım Kremi 15 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Redermic R Göz Çevresi Yoğun Bakım Kremi 15 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Redermic R Göz Çevresi Yoğun Bakım Kremi 15 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Redermic R Göz Çevresi Yoğun Bakım Kremi 15 ml (ECZ00126)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.714,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.457,67 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872414039
1.457,67 TL 'den başlayan taksitlerle

Göz çevresi için Retinol içeren yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bakım kremi.

La Roche Posay Redermic R Yeux 15 ml

Göz çevresi için Retinol içeren yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bakım kremi.

 

La Roche Posay Redermic R Yeux, kaz ayağı kırışıkları ve göz çevresinde sıkılık kaybını önlemeye çalışır. Göz çevresinde oluşan morlukları, halkaları, şişlikleri ve çizgileri en aza indirgemeye yardımcı olur. Cildinizin esneklik ve elastikiyetini arttırmayı sağlar. İçeriğinde yer alan Retinol ile cildin yenilenmesine ve yapılanmasına yardımcı olur. Gözenekleri sıkılaştırır ve leke bakımına yardımcıdır. Cildinizi ölü hücrelerden arındırarak yumuşatır ve canlılık kazandırır. Cilt bariyerlerini güçlendirir ve sıkılaştırır. Göz çevrenize daha aydınlık bir görünüm kazandırır. İçeriğinde yer alan Kafein ile hücreye enerji verir, şişlik ve göz altı torbalanmalarını azaltmaya yardımcı olur, Gliserin ile de cildinizi yumuşatır ve nemlendirir. Hassas göz çevresi için uygundur.

Kullanım Şekli:

Akşam kullanım için uygundur. Temizlenmiş göz çevresine içeriden dışarıya doğru nazik hareketlerle uygulayınız. İlk uygulama sırasında tahriş hissi verirse uygulama sıklığını azaltınız. Böylece cildiniz retinole alışacaktır.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER GLYCERIN DIMETHICONE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER LIMNANTHES ALBA SEED OIL / MEADOWFOAM SEED OIL ASCORBIC ACID MANNOSE BUTYLENE GLYCOL PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE CETYL ALCOHOL PEG-100 STEARATE GLYCERYL STEARATE POLYMETHYLSILSESQUIOXANE POTASSIUM HYDROXIDE PARAFFIN SODIUM STYRENE/MA COPOLYMER CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX MADECASSOSIDE DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER DIMETHICONOL DISODIUM EDTA HYDROLYZED HYALURONIC ACID CAPRYLYL GLYCOL ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER XANTHAN GUM PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE PHENOXYETHANOL

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR