• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Rosaliac UV Legere Nemlendirici 40 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Rosaliac UV Legere Nemlendirici 40 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Rosaliac UV Legere Nemlendirici 40 ml (ECZ00138)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.269,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.079,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872413322
1.079,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Hassas ve kızarık görülen ciltler için güçlendirici, kalıcı kızarıklığı giderici ve güneş koruma faktörlü nemlendirici krem.

La Roche Posay Rosaliac UV Legere SPF 15, 50 ml

Hassas ve kızarık görülen ciltler için güçlendirici, kalıcı kızarıklığı giderici ve güneş koruma faktörlü nemlendirici krem.

La Roche Posay Rosaliac UV Legere SPF 15 kılcal damarlardan kaynaklanan kızarıklığı gidermeye yardımcı, güçlendirici ve güneşten koruma içeren bir nemlendiricidir. Ciltteki kızarıklığı kaynağından yok etmeye yardım eder ve uzun süreli bir etki sağlar. İçeriğinde yer alan CG ve B3 ile ciltte kızarıklığın yayılmasını önlemeye çalışır. İçeriğinde yer alan Mexoryl UV ile cildi UV ışınlarından korur ve La Roche Termal Su ile cildi derinlemesine yatıştırır ve nemlendirir.

Kullanım Şekli:

Her gün tüm yüze uygulayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.

 

Uygun Cilt Tipi:

Hassas ve kızarıklığa eğilimli ciltler.

 

Ürün içeriği:

WATER AQUA, İSONONYL İSONONANOATE, GLYCERİN, OCTOCRYLENE, NİACİNAMİDE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, DİİSOPROPYL SEBACATE, DİMETHİCONE, SUCROSE TRİSTEARATE, BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, CYCLOHEXASİLOXANE, AMMONİUM POLYACRYLDİMETHYLTAURAMİDE / AMMONİUM, POLYACRYLOYLDİMETHYL TAURATE, METHYLSİLANOL/SİLİCATE CROSSPOLYMER, DROMETRİZOLE TRİSİLOXANE, ASCORBYL GLUCOSİDE, POLYSORBATE 61, PEG-12 DİMETHİCONE, DİMETHİCONOL, CAFFEİNE, SODİUM CİTRATE, SODİUM HYDROXİDE, SODİUM STEAROYL GLUTAMATE, DİSODİUM EDTA, CİTRİC ACİD, XANTHAN GUM, SODİUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CI 19140 / YELLOW 5, CI 42090 / BLUE 1.
 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR