• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 2x200ml Set - Lierac
Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 2x200ml Set - Lierac

Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 2x200ml Set (ECZ05116)

0,00
Fiyat : 1.448,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 9900000016660
1.448,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Lierac Phytolastil

Çatlakları Önlemeye Yardımcı Jel 2x200 ml

phytolastil-yeni.png (74 KB)

2x200ml

Lierac Phytolastil Jel 2x200ml

Karın, basen ve göğüs bölgesinde hızlı kilo alımı ve vb. sebeplere bağlı oluşabilecek çatlak görünümü önlemeye yardımcı jelidir.

Phytolastil Lierac firması tarafından ergenlik ve diğer ani kilo değişimleri gibi dönemlerde, cilt elastikiyetinin arttırılması için etkili oluşabilecek çatlak görünümü karşıtı bakım sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Doğal kaynaklı içeriklerle formüle edilmiştir.

 

Etki Alanı

  • Oluşabilecek Cilt Çatlakları için genel bakım sağlar.
  • Nem desteği sağlayarak cildin elastikiyetinin artmasına yardımcı olur.
  • Çatlak riski taşıyan her birey için kullanımı uygundur.
     

Uygun Cilt Tipleri:

  • Tüm Cilt Tipleri.
  • Çatlak oluşma riski taşıyan kişiler.
  • Çatlak oluşmasına karşı tedbir almak isteyen kişilerde tercih edilir.
  • Ciltteki stress ve gerilimi azaltmaya ve çatlak görünümünü oluşumunu önlemeye yardımcı olarak kullanılır.
     

Kullanım Şekli

Cilde göğüsler, karın, kalça ve basenler masaj yaparak en az günde bir defa uygulanması tavsiye edilir. Sürekli kullanım, en iyi sonuçları elde edebilmek için oldukça önemlidir. Sonuçlar phytolastil'in cilt uygulanmasında titizliğe bağlıdır. Ürünü parmak uçlarınızda önce küçük alanlara nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Uygulamaya tamamen emilene kadar devam ediniz. Ürünün tamamı emildikten sonra ovalamayı bırakınız, gereğinden fazla ovalamayınız. Kıyafetlerinizde leke bırakabilir. Bu lekeler yıkandığında klaylıkla çıkar.
 

Ani kilo değişimlerinin yaşandığı ergenlik, hızlı kilo alıp vermek gibi sebepler nedeni ile ciltte çatlaklar oluşabilir. Bu duruma karşı cildin esnekliğini ve nemini arttırmaya yönelik bakım ürünleri yardımcı olabilir. Yeterli düzeyde nem barındırmayan cilt esnekliğini yitirir ve daha kırılgan olur. Lierac Phytolastil Jel size bu konuda yardımcı olur.

Lierac PHYTOLASTIL, 35 yılı aşkın süredir nesilden nesile aktarılan tecrübesi ile sunulan bir oluşabilecek çatlak görünümü karşıtı bakım üründür. İçeriğinde bulununan Aslanpençesi, sarmaşık ve zemberek otunun yüksek konsantrasyonları sayesinde LIERAC PHYTOLASTIL, etkin bakım sağlayan bir üründür. İçerikteki bitkisel ekstreler son derece özel yöntemlerle hazırlanır.

Lierac Phytolastil çatlak öncesi bakım jel 'in göğüsler, karın, kalça, omuzlar bacaklar ve basenler gibi risk taşıyan ya da çatlak görünümünün ortaya çıkabileceği alanlara masaj yapılarak günde en az bir defa uygulanması önerilir. Phytolastil'in sürekli ve düzenli kullanımı, en iyi sonuçları elde edebilmek için oldukça önemlidir.

Kullanım Sıklığı

Günde 1 - 2 Kez yumuşak masaj hareketleri ile uygulanması önerilir.

Lierac Phytolastil Jel İçeriği:

Alchemilla Vulgaris Extract, Hedera Helix IVY Leaf/Stem Extract, Equısetum Arvense Extract. Jelleştirici maddeler içerir.

Bilgilendirme:

Son kullanma tarihi açıldığı tarihten itibaren 6 ay olarak belirlenmiştir. Stoklarımızdaki ürünler Türkiye'ye en son ithal edilen ürün serisindendir. Lierac Phytolastil serisinin Türkiye de sadece Jel ve Lierac Phytolastil Solusyon formu satışa sunulmaktadır.

Bu ürün ABD ve Avrupa'da 30 yılı aşkın zamandır en çok tercih edilen çatlak bakım ürünlerinden birisidir. Lierac Phytolastil jel kullananların yorumları incelendiğinde ürün memnuniyeti konusunda oldukça ikna edici sonuçlar elde edildiğini görebilirsiniz. Lierac Phytolastil ve diğer Lierac, Phyto markalı ürünlerde puan kampanyasından yararlanabilirsiniz

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR