• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Mustela Stelatopia Temizleyici Jel 500 ml - Mustela
Mustela Stelatopia Temizleyici Jel 500 ml - Mustela

Mustela Stelatopia Temizleyici Jel 500 ml (ECZ00433)

0,00
Fiyat : 499,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3504105033644
499,90 TL 'den başlayan taksitlerle

Bebekler ve çocuklar için özel olarak geliştirilmiş saç ve vücut bakımı için kullanılan göz yakmayan krem şampuan.

Mustela Stelatopia Cleansing Cream- Krem Şampuan 500 ml

Çok kuru veya atopik cilde sahip bebekler ve çocuklar için özel olarak geliştirilmiş saç ve vücut bakımı için kullanılan göz yakmayan krem şampuan.

Mustela Stelatopia Cleansing Gel krem şampuan doğumdan itibaren ciltteki kuruluk hissini azaltmak ve sert banyo suyunu yumuşatarak bebeğinizin saç ve cildini nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Çok kuru veya atopik cilde sahip yenidoğan bebek ve çocukların cildi için gerekli bakımı sağlamaya yardımcı olur. Bebeğinizin cildine zarar vermeden temizlemeyi hedefler. Hassasça temizlerken cildi korur, kaşıntı ve tahriş hissini hızlıca rahatlatır. Cildin esnemesine, yumuşamasına ve nemlenmesine destek olur. %98 doğal kökenli bileşimden oluşur ve ana aktif bileşeni yatıştırıcı özelliği kanıtlanmış organik ayçiçeklerinden elde edilir. Yüksek cilt tolerasyonuna sahiptir ve sabun, parfüm ve paraben içermez.

Kullanım Önerisi:

Bebeğinizin ıslak yüz ve vücuduna masaj yaparak yıkayın ardından bol su ile durulayınız. Bebeğinizi nazikçe kuruladıktan sonra Stelatopia balsam veya krem uygulayarak korumaya devam edin.

Uygun Cilt Tipi:

Çok kuru ve atopiye eğilimli ciltler.

 

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROXYPROPYL GUAR, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR