• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Phyto 7 Hydrating Day Cream 50ml - Phyto Saç Bakım
Phyto 7 Hydrating Day Cream 50ml - Phyto Saç Bakım

Phyto 7 Hydrating Day Cream 50ml (ECZ05106)

0,00
Fiyat : 699,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 0618059162015
699,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Phyto 7 Daily Hydrating Botanical Cream 50ml


PHYTO 7 krem, nemlendirme ve yeniden yapılandırma özelliğine sahip  saf ve doğal 7 bitki özünün bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Bitki özleri içeren formülü ile saç teline işleyerek saçın nemini en uygun seviyede tutmaya yardımcı olur. PHYTO 7 korunan, ipeksi yumuşaklıkta ve parlak saçlara sahip olmanıza destek olur.

Kullanım şekli:
Kuru veya havlu ile ıslaklığı alınmış saçınıza uygulayın. Bezelye tanesi kadar ürün avuç içine konur ve saç uçlarına masaj yaparak uygulanır. Saça alışılmış şekli verilir. 

Ürün Bileşimi: 
aqua / water / eau. prunus armeniaca (apricot) kernel oil. lecithin. cyamopsis tetragonoloba (guar) gum. helianthus annuus (sunflower) seed oil. glycerin. phenoxyethanol. propylene glycol stearate. propylene glycol. polysorbate 20. sorbitan laurate. althaea officinalis root extract. sodium dehydroacetate. propylene glycol laurate. butylparaben. ethylparaben. citric acid. tocopherol. potassium sorbate. sodium benzoate. glycine soja (soybean) oil. salix alba (willow) leaf extract. arctium lappa root extract. rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract. salvia officinalis (sage) leaf extract. calendula officinalis flower extract.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR