• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Phyto Phytokeratine Isıya Karşı Koruyucu Sprey 150 ml - Phyto Saç Bakım
Phyto Phytokeratine Isıya Karşı Koruyucu Sprey 150 ml - Phyto Saç Bakım

Phyto Phytokeratine Isıya Karşı Koruyucu Sprey 150 ml (ECZ05036)

0,00
Fiyat : 484,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 618059104404
484,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Phyto Phytokeratine Isıya Karşı Koruyucu Sprey 150 ml


Phyto Phytokeratine Sprey saçınızı ısının verdiği zararlara karşı korumaya yardımcı olur. Bitkisel Keratin ve hyaluronik asit saç teline işleyerek saç görünümünü düzenlemeye ve saçın nemini seviyede tutmaya destektir. Yapısındaki seramidler saçı sakinleştirir ve güçlü, ipeksi yumuşaklıkta saçlara kavuşmanıza destek olur. Phyto Phytokeratine Isıya Karşı Koruyucu Sprey kökten uca korunan ve kolay şekil alan saçlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Kullanımı:

Havlu ile nemi alınmış saça uygulayın. Saçınızı kurutmadan ya da düzleştirmeden önce saçınıza sıkın. Kuru saça saçın kolay şekil alabilmesi için uygulanabilir. Durulamanıza gerek yoktur.

Ürün Bileşimi: 
aqua / water / eau. propanediol. isodecyl neopentanoate. cetearyl alcohol. parfum / fragrance. polyquaternium-37. behentrimonium methosulfate. chlorphenesin. hydrolyzed corn protein. hydrolyzed soy protein. hydrolyzed wheat protein. trametes versicolor extract. caprylic/capric triglyceride. hydrolyzed hyaluronic acid. viola tricolor extract. leuconostoc/radish root ferment filtrate. citric acid. butylene glycol. pentylene glycol. hydroxypropyltrimonium honey. silica dimethyl silylate. atelocollagen. chitosan. sphingolipids. cyclodextrin. dextrin


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR