• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml - Radix
Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml - Radix

Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml (ECZ06650)

0,00
Fiyat : 269,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8681877436011
269,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml


Ürün Adı:
Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml


Ürün Markası:
Radix


Ürün Boyutu:
40ml


Özet Bilgi:
Yağlı ciltler için güneş koruycu krem.


Ürün Faydaları:
Formülasyonunda bulunan aktif içerikleri ile yüksek güneş koruması sağlar. Uva ve Uvb koruması sağlar. Hafif kıvamı konforlu uygulama avantajı sağlamaya yardımcı olur.


Kullanım Şekli:
Güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüz bölgesine eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Her iki saatte bir tekrar uygulanması önerilir. Ayrıca güneşten korunmanın devamlılığını sağlamak için terleme, yüzme sonrası veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız.


Ürün Bileşimi:
Aqua, octocrylene, methylene bis-benzotriazolyl, tetramethylbutyphenol, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, glyceryl stearate, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol, methoxyphenyl triazine, cetearyl alcohol, glycerin, hydrogenated dimer, dilinoleyl/dimethylcarbonate, copolymer, titanium dioxide, dibutyl adipate, hydrogenated polydecene, undecane, tridcane, dimethicone, 1,2-hexanediol caprylyl glycol, aloe barbadansis extract, chamomilla recutita flower, extract, sodium polyacrylate, hydrogenated microcrystalline, wax, bisabolol, tocopherol, diosidum edta, allantoin.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR