• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Capital Soleil Güneş Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi SPF 50 200 ml - Vichy
Vichy Capital Soleil Güneş Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi SPF 50 200 ml - Vichy

Vichy Capital Soleil Güneş Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi SPF 50 200 ml (ECZ00220)

0,00
Fiyat : 899,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875648561
899,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm ciltler için içerdiği hyalüronik asit ile tuzlu ve klorlu suya karşı cildi nemlendirici güneş koruyucu vücut ve yüz spreyi. 

Vichy Capital Soleil Beach Resist Spray SPF50+, 200 ml

Çok Yüksek Güneş Korumalı Yüz ve Vücut Spreyi

Tüm ciltler için içerdiği hyalüronik asit ile tuzlu ve klorlu suya karşı cildi nemlendirici güneş koruyucu vücut ve yüz spreyi. 

Vichy Capital Soleil Beach Resist Spray SPF50+, tüm cilt tipleri için içerdiği hyalüronik asit ile tuzlu ve klorlu suda cildinizi nemlendirmeye yardımcı olan çok yüksek güneş koruyucu yüz ve vücut spreyidir. Kumun cilde yapışmasına karşı etkili ve 80 dakikaya kadar suya dayanıklıdır. Tuzlu suyun ve rüzgarın cildini kurutmasına karşı etkilidir. Cilde hızlı emilim sağlayan ve beyaz iz bırakmaz. Cildinizi derinlemesine nemlendirir ve zararlı güneş ışınlarına karşı cildinizi korur.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce, kuvvetli bir şekilde çalkalayınız, bol miktarda yüzünüze ve vücudunuza masaj yaparak uygulayınız. Yüze direkt olarak püskürtmeyiniz, uygulamadan önce avcunuza püskürtün ve göz çevresi ile temasından kaçınarak yüzünüze uygulayınız. Göz ile teması halinde derhal bol su ile yıkayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız. Giysiler ile temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, GLYCERIN - ALCOHOL DENAT., HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, DIISOPROPYL SEBACATE, DICAPRYLYL CARBONATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DIMETHICONE, POLYESTER-5, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, PEG-8 LAURATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE, SODIUM HYALURONATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PARFUM / FRAGRANCE

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR