• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Capital Soleil SPF 50+ Çocuklar İçin Yüz ve Vücut Güneş Sütü 300 ml - Vichy
Vichy Capital Soleil SPF 50+ Çocuklar İçin Yüz ve Vücut Güneş Sütü 300 ml - Vichy

Vichy Capital Soleil SPF 50+ Çocuklar İçin Yüz ve Vücut Güneş Sütü 300 ml (ECZ00213)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.079,87 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 917,89 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871323639
917,89 TL 'den başlayan taksitlerle

Hassas ve normal cilde sahip çocuklar için geliştirilmiş yüksek güneş koruyucu vücut ve yüz sütü.

Vichy Capital Soleil Gentle Protective Children Milk SPF50+ 300 ml

Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü

Hassas ve normal cilde sahip çocuklar için geliştirilmiş yüksek güneş koruyucu vücut ve yüz sütü.

Vichy Capital Soleil Gentle Protective Children Milk SPF50+, hassas cilde sahip çocukların cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumak için geliştirilmiş vücut ve yüz sütüdür. İçeriğinde yer alan Mexoryl ve mineral birleşimi ile UV ışınlarına karşı ciltte kalkan görevi görerek çocuğunuzun cildini zararlı ışınlara karşı korur. Suya ve kuma karşı dayanıklıdır. Paraben ve parfüm içermeyen formülü ile çocuğunuzun cildi için güvenle kullanabilirsiniz. Çocukların cildini güneş yanığı ve güneşin ciltte oluşturabileceği hasarlara karşı korur. İçeriğinde yer alan Vichy Termal Suyu ile cildi yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici etkiye sahiptir. Gözleri rahatsız etmez ve akışkan dokusu ile cilt tarafından kolayca emilir.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüzünüze uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız. Koruyucu krem dahi kullansanız bebek ve çocukları direkt güneş ışığından uzak tutunuz.

Uygun Cilt Tipi:

Hassas ve normal ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE, OCTOCRYLENE, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, SILICA, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR