• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Capital Soleil Spf 50 Çok Yüksek Koruma Yüz ve Vücut Sütü 300 ml - Vichy
Vichy Capital Soleil Spf 50 Çok Yüksek Koruma Yüz ve Vücut Sütü 300 ml - Vichy

Vichy Capital Soleil Spf 50 Çok Yüksek Koruma Yüz ve Vücut Sütü 300 ml (ECZ00184)

0,00
Fiyat : 1.009,90 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871322694
1.009,90 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm ciltler için çok yüksek güneş koruyucu ve nemlendirici güneş sütü.

Vichy Capital Soleil Fresh Hydrating Milk SPF50 300 ml

Yüz ve Vücut Sütü

Tüm ciltler için çok yüksek güneş koruyucu ve nemlendirici güneş sütü.

Vichy Capital Soleil Fresh Hydrating Milk SPF50, cildinizi güneş yanığına ve güneşin neden olduğu cilt yaşlanmasına karşı korumaya yardımcı olur. İçeriğinde yer alan Mexorly ile mineral birleşimleri ile güneşin UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildinizi korurken aynı zamanda cildinizin doğal yapısı korumaya yardımcı olur. İçerdiği Vichy Termal Suyu ile cildinizi yatıştırır, yeniler ve güçlendirir. Güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu ciltteki lekelerin oluşumunu önlemeye çalışır. Cildinizi derinlemesine nemlendirir. Cildinizi güneşin zararlı ışınları bağlı kahverengi lekelerden ve erken cilt yaşlanmasına karşı korur.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüze ve vücuda uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALC, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR