• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Capital Soleil SPF 50 Yüz ve Vücut Sütü 200 ml - Çocuk - Vichy
Vichy Capital Soleil SPF 50 Yüz ve Vücut Sütü 200 ml - Çocuk - Vichy

Vichy Capital Soleil SPF 50 Yüz ve Vücut Sütü 200 ml - Çocuk (ECZ00183)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.024,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 871,17 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875695206
871,17 TL 'den başlayan taksitlerle

Çocuklar için ıslak cildin üzerine de uygulanabilen çok yüksek korumalı yüz ve vücut sütü.

Vichy Capital Soleil Wet Skin Children Gel SPF50 200 ml

Çocuklar için Çok Yüksek Korumalı Yüz ve Vücut Sütü

Çocuklar için ıslak cildin üzerine de uygulanabilen çok yüksek korumalı yüz ve vücut sütü.

Vichy Capital Soleil Wet Skin Children Gel SPF50, çocuklar için özel olarak geliştirilmiş formülü ile çocuğunuz suda ve yüzdükten sonra bile etkinliğini koruyan çok yüksek geniş spektrumlu UV korumasına sahip ve suya çok dayanaklı vücut ve yüz sütüdür. İçeriğinde yer alan Vichy Termal Suyu ve Vitamin E ile cildi nemlendirir, güçlendirir, çevresel faktörlere ve zararlı güneş ışınlarına karşı cildinizi korur. Suya dayanıklı bir koruma sağlamak için ıslak cilt üzerinde bile koruyucu bir tabaka oluşturur. Cilde hızlı emilim sağlar ve kolay uygulanabilir bir dokuya sahiptir. Hassas ciltler için uygundur.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüze ve vücuda uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız. Koruyucu krem dahi kullansanız bebek ve çocukları direkt güneş ışığından uzak tutunuz.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER, HOMOSALATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, DICAPRYLYL ETHER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, ASCORBYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, GLYCERYL OLEATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, NYLON-12, P-ANISIC ACID, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR