• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti - Vichy
Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti - Vichy
Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti - Vichy

Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti (ECZ00223)

0,00
Fiyat : 3.374,80 TL(KDV Dahil)
Barkod : 9900000044978
3.374,80 TL 'den başlayan taksitlerle

Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti


Ürün Adı:
Vichy Dercos Dökülme Karşıtı Erkek Saç Bakım Seti

Ürün Markası:
Vichy


Ürün Boyutu:
21x6ml - 400ml


Özet Bilgi:
Dercos Aminexil Clinical-5 Erkekler 
Dercos Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Ürün Faydaları: 

Vichy Dercos Aminexil Clinical-5 21x6ml - Erkekler

Tekrar eden ya da yeni oluşan saç dökülmesi problemi olan saçlar için geliştirilmiş bakım serumuKlinik çalışmalarla etkisi kanıtlanmış saç dökülmesine karşı olan molekül Aminexil’in özel bileşimi, kapsamlı aksiyon için formül içerisinde 5 aktif içerikle geliştirilmiştir.Saç telinin saç derisine olan bağını güçlendirmeye yardımcı olur. Saç telini güçlendirmeye, dayanıklılığını arttırmaya yardımcı olurSaç derisindeki mikro dengesizliği azaltır ve saç derisinin dayanıklılığını arttırırSaç dökülmesinde 6 haftada gözlemlenebilir azalma gösterebileceği klinik olarak kanıtlanmıştır3 haftalık kullanımdan sonra, saç derisini güçlendirirSaç daha güçlü ve daha dayanıklı olurOptimal tolerans gösterirHipoalerjeniktirHassas saç derisinde test edilmiştirYalnızca harici uygulama içindir YutmayınızGözle temas halinde derhal yıkayınız.

Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 400ml
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI TAMAMLAYICI ŞAMPUAN AMINEXIL® VE PP/B5*/B6 VİTAMİNLERİ DAHA GÜÇLÜ VE DAHA CANLI SAÇLARSaç dökülmeleri, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanmaktadır.Saç dökülmesine karşı patentli molekül olan Aminexil®, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşıdır.Saç dökülmelerine karşı etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır.


Kullanım Şekli: 

Vichy Dercos Aminexil Clinical-5 21x6ml - Erkekler 
Tek kullanım formatındadır; 1 adet aplikatör içerir.Yağlı ve yapışkan his bırakmaz, çabuk kurur.Yoğun bakım uygulamak için 6 hafta boyunca her gün 1 şişe olarak uygulanmalıdır.Islak ya da kuru saça uygulanabilir.​||| bakımı için haftada 3 şişe uygulanmalıdır." 
Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 400ml 
Sık kullanıma uygundur. Dökülme problemi olan ve zayıflamış saçlar için özel olarak hazırlanmış bu şampuan,Vichy Dercos Aminexil SP94™ ERKEK ve KADIN Saç Dökülmesine Karşı Bakımın mükemmel bir tamamlayıcısıdır. Gözlere teması halinde, hemen bol suyla çalkalayınız.
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR