• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Ideal Soleil Spf 50 Güneş Koruyucu Emülsiyon 50 ml - Vichy
Vichy Ideal Soleil Spf 50 Güneş Koruyucu Emülsiyon 50 ml - Vichy

Vichy Ideal Soleil Spf 50 Güneş Koruyucu Emülsiyon 50 ml (ECZ00177)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 799,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 679,92 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871323622
679,92 TL 'den başlayan taksitlerle

Karma ve yağlı ciltler için parlama karşıtı matlaştırıcı, renkli dokulu ve yüksek korumalı yüz kremi.

Vichy Capital Soleil Dry Touch SPF50, 50 ml

Güneş Koruyucu Yüz Emülsiyonu

Karma ve yağlı ciltler için parlama karşıtı matlaştırıcı, renkli dokulu ve yüksek korumalı yüz kremi.

Vichy Capital Soleil Dry Touch SPF50, karma ve yağlı ciltler için cilde çok yüksek güneş koruması sağlarken parlama karşıtı etkisi ile cildinize mat bir görünüm kazandırır. Cildi nemlendirir ve renkli formülü ile cilde eşit renk tonu sağlar. İçeriğinde yer alan Mexoryl ve mineral birlemişiyle UV ışınlarına karşı ciltte kalkan görevi görerek cildi zararlı ışınlara karşı korur. Cilde daha mat ve canlı bir görünüm kazandırır. Güneş ışınlarının neden olduğu koyu lekeler ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cilt yüzeyinde ipeksi ve yumuşak bir his bırakır ve suya dayanıklıdır. İçerdiği Vichy Termal Suyu ile cildi güçlendirir ve yatışmasını sağlar.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız.  Göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Uygun Cilt Tipi:

Karma ve yağlı ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, DROMETRİZOLE TRİSİLOXANE, BUTYL, METHOXYDİBENZOYLMETHANE, ALUMİNİUM STARCH OCTENYLSUCCİNATE, OCTOCRYLENE, GLYCERİN, PENTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POTASSİUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL METHİCONE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMİNUM HYDROXİDE, CAPRYLYL GLYCOL, CİNNAMOMUM CASSİA BARK EXTRACT, DİMETHİCONE, DİSODİUM EDTA, INULİN LAURYL CARBAMATE, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, INULİN LAURYL CARBAMATE, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, POTARİUM OFFİCİNALE ROOT EXTRACT, STEARİC ACİD, STEARYL ALCOHOL, TEREPHTHALYLİDENE DİCAMPHOR SULFONUC ACİD, TİTANİUM DIOXİDE, TOİCİOHEROKN TROMETHAMİNE, XANTHAN GUM, ZİNGİBER OFFİCİNALE ROOT EXTRACT/GİNGER EXTRACT.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR