• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Vichy Ideal Soleil Spf50+ Velvety Güneş Kremi 50 ml - Vichy
Vichy Ideal Soleil Spf50+ Velvety Güneş Kremi 50 ml - Vichy
Vichy Ideal Soleil Spf50+ Velvety Güneş Kremi 50 ml - Vichy

Vichy Ideal Soleil Spf50+ Velvety Güneş Kremi 50 ml (ECZ00178)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 769,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 654,42 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337871324445
654,42 TL 'den başlayan taksitlerle

Normal, kuru ve hassas ciltler için yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu yüz kremi.

Vichy Capital Soleil BB Tinted Dry Touch SPF 50+, 50 ml

Renkli Yüz Güneş Koruyucu Emülsiyon

Karma ve yağlı ciltler için renkli dokulu yüksek faktörlü güneş koruyucu yüz kremi.

Vichy Capital Soleil BB Tinted Dry Touch SPF 50+, karma ve yağlı ciltler için, cilde çok yüksek güneş koruması sağlarken renkli dokusu ile canlı ve ışıltılı bronz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Cildi nemlendirir ve renkli formülü ile cilde eşit renk tonu sağlar. İçeriğinde yer alan Mexoryl ve mineral birlemişiyle UV ışınlarına karşı ciltte kalkan görevi görerek cildi zararlı ışınlara karşı korur. Cilde daha mat ve canlı bir görünüm kazandırırken BB ile doğal bronz bir cilt sonu sağlar. Geliştirilmiş formülü ile cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Cildinizi güneş yanıklarına ve güneşe bağlı yaşlanmaya karşı korur. Hafif renklendirilmiş dokusuyla cildin renk tonunu eşitlerken hafif kızarıkları düzeltici etkiye sahiptir. İnce matlaştırıcı dokusu ile cildi matlaştırmaya ve aydınlık bir görünüm kazandırmaya çalışır.

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için özellikle yüzmeden, terlemeden ve kurulanmadan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayınız. 

Uygun Cilt Tipi:

Karma ve yağlı ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA, DROMETRİZOLE TRİSİLOXANE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALİCYLATE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, GLYCERİN, C12-15 ALKYL BENZOATE, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, BUTYLNBSP;METHOXYDİBENZOYLMETHANE, ALUMİNİUM STARCH OCTENYLSUCCİNATE, OCTOCRYLENE, PENTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POTASSİUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE),NBSP;CAPRYLYL METHİCONE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMİNUM HYDROXİDE, CAPRYLYL GLYCOL, CİNNAMOMUM CASSİA BARK EXTRACT, DİMETHİCONE, DİSODİUM EDTA, PEG-8 LAURATE,NBSP;PHENOXYETHANOL, STEARİC ACİD, INULİN LAURYL CARBAMATE, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, POTARİUM OFFİCİNALE ROOT EXTRACT, STEARYL ALCOHOL, TEREPHTHALYLİDENE DİCAMPHOR SULFONUC ACİD,NBSP;INULİN LAURYL CARBAMATE, TİTANİUM DİOXİDE, TOİCİOHEROKN TROMETHAMİNE, XANTHAN GUM, ZİNGİBER OFFİCİNALE ROOT EXTRACT/GİNGER EXTRACT.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR